Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

26.02.2015 | Aarhus BSS

Nytiltrådt chef for BSS Eksterne Relationer

Jette Hammer skal stå i spidsen for Aarhus BSS’ nye satsning på at styrke de eksterne relationer. Med sig i bagagen har hun flere års erfaring med området og et solidt erhvervsnetværk. Jobbet skal passes sideløbende med ledelsen af AU’s overordnede karriere- og alumneaktiviteter.

25.02.2015 | Aarhus BSS

Overblik over halvandet år med eksperimentel forskning

BSS’ forskningslaboratorium, ”Cognition and Behavior Lab” har samlet forskere fra hele AU siden august 2013. Ny rapport giver et samlet overblik over de mange forskningsaktiviteter og indblik i laboratoriets unikke faciliteter.

25.02.2015 | Aarhus BSS

Studerende og virksomheder mødes til CompanyDATING

I dag åbner BSS Career dørene op for endnu en omgang CompanyDATING - et tilbagevendende og meget succesfuldt arrangement, der giver virksomheder og studerende mulighed for at mødes og snakke - og til at se hinanden an inden et eventuelt fremtidigt samarbejde.

24.02.2015 | Aarhus BSS

Dekan Svend Hylleberg annoncerer sin tilbagevenden til forskning og undervisning

Efter godt to årtier i ledelsens tegn har Svend Hylleberg opsagt sin stilling som dekan den 7. januar 2015. Han fratræder den 30. juni, hvor han vender tilbage til professorgerningen på Institut for Økonomi.

24.02.2015 | Aarhus BSS

Prodekan og chefrådgiver fratræder deres stillinger per 30. juni 2015

Efter offentliggørelsen af at dekan Svend Hylleberg har opsagt sin stilling den 7. januar, meddeler prodekan Per Baltzer Overgaard og chefrådgiver Per Henriksen, at de også ønsker at fratræde deres stillinger.

03.02.2015 | Aarhus BSS

Tid til at vælge nye arbejdsmiljørepræsentanter

Fra og med 28. februar 2015 ophører den eksisterende arbejdsmiljøorganisation på AU. De nuværende arbejdsmiljørepræsentanter fratræder deres hverv, og der skal vælges nye. Alle interesserede opfordres til at stille op.

02.02.2015 | Aarhus BSS

Arbejdsmiljørepræsentant – hvad går det ud på?

Som arbejdsmiljørepræsentant spiller du en central rolle i forhold til at forebygge og løse problemer med arbejdsmiljøet og udvikle et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. To nuværende arbejdsmiljørepræsentanter på BSS fortæller, hvorfor de har valgt at involvere sig.

308327 / i40