Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

29.01.2015 | Aarhus BSS

Ny administrativ organisering godkendt

Universitetsledelsen har godkendt forslaget til BSS’ administrative center. Fremover vil den administrative service af institutterne være fordelt på syv afdelinger og AU Library BSS. Nogle af forandringerne er lavet for at skabe den bedste understøttelse af strategisk vigtige initiativer - bl.a. det skærpede fokus på øget ekstern profilering og…

29.01.2015 | Nyt fra ledelsen, Aarhus BSS

Institutstrukturen er nu på plads

Det sidste punktum er nu sat i arbejdet med BSS’ institutstruktur. Resultatet er en mindre omorganisering, som bl.a. indebærer nye initiativer til at styrke samarbejdet omkring uddannelserne, BSS’ eksterne profil og etablering af sektioner på de store institutter.

29.01.2015 | Aarhus BSS

Du er medlem af BSS’ personaleforening

Nej, det er ikke en fejl. Og ja, uanset om du var medlem i forvejen. Fra 1. februar 2015 er alle medarbejdere på BSS selvskrevne medlemmer i personaleforeningen. Aldeles gratis og uforpligtende. Det er resultatet af en ny foreningsmodel, som netop er blevet vedtaget på en ekstraordinær generalforsamling.

28.01.2015 | Aarhus BSS

Skan QR-koden og se om lokalet er booket

QR-koder ved alle undervisningslokaler skal gøre det nemmere at se, hvornår det enkelte lokale er optaget – og af hvem. Det kan blandt andet gøre det nemmere at løse misforståelser omkring dobbeltbookinger.

14.01.2015 | Aarhus BSS

Mentorforløb klæder studerende på til karrieren

Mentorforløbet på BSS giver kandidatstuderende karriereråd og kendskab til arbejdsmarkedet. Det såkaldte AU Mentor100 er så populært, at antallet af deltagere er femdoblet på syv år.

14.01.2015 | Aarhus BSS

Afstemning om ECON og BADM’s fremtidige organisering er sat i gang

Fra den 15. – 20. januar har medarbejderne på BADM og ECON mulighed for at stemme på, hvilken af de to mulige institutmodeller, de foretrækker.

13.01.2015 | Aarhus BSS

Biblioteksleder Susanne Dalsgaard Krag har 25-års jubilæum

Susanne har igennem et kvart århundrede ydet et stort bidrag til udvikling af bibliotekerne på Handelshøjskolen og på Aarhus Universitet. Inden da arbejdede hun både i folkebibliotekerne og i det private erhvervsliv. Torsdag 5. februar inviterer hun til reception.

06.01.2015 | Navne , Aarhus BSS

Mindeord om lektor, tidligere studieleder, institutleder og dekan Tom Latrup-Pedersen

Lektor på Juridisk Institut Tom Latrup-Pedersen er den 30. december 2014 gået bort efter kort tids alvorlig sygdom. Tom Latrup-Pedersen blev 60 år.

308327 / i40