Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

02.07.2015 | Aarhus BSS

Stærk international profil og højt fagligt niveau i Aarhus BSS’ ph.d.-uddannelse

Aarhus BSS Graduate School havde i foråret besøg af et internationalt evalueringspanel. Resultatet af besøget er nu kommet i form af en evalueringsrapport, som bl.a. fremhæver ph.d.-programmernes høje faglige niveau og ph.d.-skolens internationale profil.

01.07.2015 | Aarhus BSS

Ny dekan: dialog og delegering i højsædet

I dag skifter Thomas Pallesen officielt posten som institutleder for Statskundskab ud med stillingen som dekan for Aarhus BSS. Efter seks år som institutleder er han godt rustet til at stille sig i spidsen og løse de udfordringer, vi står overfor – i tæt dialog med resten af fakultetsledelsen og med en høj grad af inddragelse af medarbejderne på…

01.07.2015 | Aarhus BSS

MGMT får ny institutleder – ECON kommer i genopslag

Jacob Kjær Eskildsen bliver ny institutleder på MGMT, mens institutlederstillingen på ECON kommer i genopslag efter sommerferien. Per Baltzer Overgaard konstitueres som prodekan for forskning

01.07.2015 | Aarhus BSS

Aarhus Universitet er et smørhul

Der er ikke noget bedre end at være sammen med unge mennesker, der gerne vil lære noget og opdage verden, mener professor Svend Hylleberg. Han har nu leveret dekanstafetten videre og vender tilbage til de studerende på Institut for Økonomi.

01.07.2015 | Aarhus BSS

På et universitet er der pligt til at blande sig

Svend Hylleberg er nu forhenværende dekan. Her fortæller han om behovet for mere åbenhed og ser tilbage på en administrativ katastrofe og en fusion, der alligevel endte godt.

01.07.2015 | Aarhus BSS

Aarhus BSS Studier overtager administration af Søauditorier, Aula og Vandrehal

Fremover skal alle på AU henvende sig til Aarhus BSS Studier, når de ønsker at booke Søauditorierne, Aulaen og Vandrehallen.

01.07.2015 | Aarhus BSS

Nye regler for bestilling af flyrejser

Fremover må du også bestille dine flybilletter direkte ved flyselskaberne.

308327 / i40