Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

27.03.2015 | Aarhus BSS

Allan Würtz og Karen Brunsø stopper som institutledere

Dekan Svend Hylleberg og prodekan Per Baltzer Overgaard bliver fungerende institutledere indtil der er ansat nye institutledere i løbet af sommeren.

24.03.2015 | Aarhus BSS

Fund af PCB i Aarhus BSS’ bygninger

Defekte lysstofrør fra 70’erne er de primære kilder til fund af det sundhedsskadelige stof PCB i flere bygninger på Aarhus BSS. Værdierne er lave, og arbejdet med at fjerne kilderne til forureningen er gået i gang.

24.03.2015 | Aarhus BSS

Flytninger udskydes til 2017

Flytningerne af Institut for Marketing og Management (tidligere Institut for Marketing og Organisation) og Institut for Erhvervskommunikation udskydes til foråret 2017.

24.03.2015 | Aarhus BSS

Institutleder- og dekanstillinger

Se hvordan processerne kommer til at forløbe, når stillingerne som institutleder for Institut for Marketing og Management (tidligere BADM) og Institut for Økonomi, Logistik og Finansiering (tidligere ECON) og dekan for Aarhus BSS skal besættes.

24.03.2015 | Aarhus BSS

Svend Hylleberg lancerer dekanblog

Dekanbloggen vil give mulighed for direkte kommunikation og åbne op for nem dialog med medarbejdere og studerende omkring de mange forandringer, som implementeringen af den nye institutstruktur byder på.

24.03.2015 | Aarhus BSS

Navne på institutter og administrative afdelinger

Overblik over navne på institutter og administrative afdelinger på Aarhus BSS

19.03.2015 | Aarhus BSS

S-bygningen skal altovervejende bruges til studierne

Prodekan Peder Østergaard understreger, at hensynet til studerende altid vejer tungere end hensynet til faglige arrangementer, og at man i fakultetsledelse og den tekniske forvaltning giver retningslinjerne herfor et eftersyn.

17.03.2015 | Navne , Aarhus BSS

1 million kroner til gæsteforskere

Tre professorer fra henholdsvis Holland, Kina og Brasilien modtager VILLUM Visiting Professor Programme-bevillinger fra Velux Fonden til forskningsophold ved School of Business and Social Sciences.

308327 / i40