Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

13.11.2015 | Aarhus BSS

Peter Munk Christiansen er ny institutleder

Den nye institutleder på statskundskab bliver Peter Munk Christiansen. Han overtager tøjlerne efter Thomas Pallesen, som er blevet dekan på Aarhus BSS. I det følgende giver institutlederen sit syn på instituttets styrker, udfordringer og visioner.

06.11.2015 | Aarhus BSS

Twitter – et uundværligt redskab for flere og flere forskere

Twitter er populært hos et stigende antal forskere. Det er hverken tidskrævende eller kompliceret, og det giver ny inspiration gennem interaktion med andre Twitter-brugere overalt på jordkloden.

06.11.2015 | Navne , Aarhus BSS

Ny HR-chef på Aarhus BSS

Anne Bækby Johansen tiltrådte d. 1. november 2015 stillingen som HR-chef i det administrative center for Aarhus BSS. Det var et enigt ansættelsesudvalg, der valgte at pege på Anne til den stilling, som hun har været konstitueret i siden maj 2015.

04.11.2015 | Administrative forhold, Aarhus BSS

Nyt kursusevalueringssystem for undervisere

Et nyt værktøj til at udvikle undervisningen er på vej, nemlig et nyt evalueringsskema og en ny procedure for evaluering af undervisningen på Aarhus BSS.

04.11.2015 | Meddelelser, Aarhus BSS

Renovering på Fuglesangs Allé

I efteråret sker der en omfattende renovering af forholdene i og omkring Fuglesangssalen på Fuglesangs allé.

04.11.2015 | Administrative forhold, Aarhus BSS, Meddelelser

Kursus i registerforskning

Det Koordinerende Organ for Registerforskning (KOR) udbyder gratis kurser i sikker brug af registerdata. Formålet med kurset er at give de forskere, der er interesserede i at bruge registerdata i deres forskning, kompetencer til at bruge registerdata på en sikker, velgennemtænkt og etisk forsvarlig måde.

04.11.2015 | Medarbejdere, Meddelelser, Aarhus BSS

Fremover får du mindre virus og spam på din PC

Tirsdag morgen den 10. november får du installeret en ny tjeneste på din computer, der hedder SiteAdvisor. Det er en tjeneste, der rapporterer om sikkerheden af websteder ved at undersøge nettet for virus og spam og teste de steder, den finder.

308327 / i40