Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

26.10.2015 | Aarhus BSS

To nye institutledere søges

Stillingerne som institutleder for Institut for Økonomi og Institut for Forretningsudvikling og Teknologi er nu opslået. Deadline er den 16. november.

Ansvarlig forskningspraksis på Aarhus BSS. Foto: Colourbox

02.10.2015 | Aarhus BSS, Medarbejdere

Ansvarlig forskningspraksis på Aarhus BSS

Fakultetsledelsen på Aarhus BSS har drøftet den lokale opfølgning på AUs nye regler og politikker vedrørende ansvarlig forskningspraksis. Bl.a. er der igangsat et arbejde omkring undervisning af VIPer og ph.d.-studerende i ansvarlig forskningspraksis (herunder emner som forfatterskab, plagiat, datahåndtering og eksperimentelt design).

AUFF´s bygning.Foto: AU Foto

02.10.2015 | Aarhus BSS

Aarhus Universitets Forskningsfond (AUFF) tilbyder mobilitetsstipendier og støtte til mindre forskningsaktiviteter

Som en del af Aarhus Universitets Forskningsfonds nye virkemidler med en ramme på 83 millioner kr. i 2015, har Aarhus BSS modtaget 900.000 kr. til mobilitetsstipendier og 1 million kr. fra »ekstrapuljen«.

Sandbjerg Gods.

02.10.2015 | Aarhus BSS

Ny rabat på brugen af Sandbjerg Gods

Pr. 1. juni 2015 blev der indført en rabat for Aarhus Universitets medarbejdere på brugen af Sandbjerg Gods som kursussted. Aftalen kommer AU’s arrangører af konferencer, seminarer m.v. på Sandbjerg Gods til gode. Den indførte rabat er på 25 %. Denne ændring er indført med henblik på at gøre det mere attraktivt for Aarhus Universitets medarbejdere…

Konkurrencerådet træffer afgørelse indenfor konkurrencelovens anvendelsesområde i sager af principiel eller særlig stor betydning, eksempelvis vedrørende større fusioner, konkurrencebegrænsende aftaler eller virksomheders misbrug af dominerende stilling. Foto: Colourbox
Pernille Wegener Jessen
Philipp Schröder

01.10.2015 | Aarhus BSS

Nyt og trimmet Konkurrenceråd med hele to forskere fra Aarhus BSS

Professor i økonomi Philipp Schröder og lektor i jura Pernille Wegener Jessen sidder begge med rundt om bordet i det nye Konkurrenceråd, som er gået fra at have 18 til blot 7 medlemmer.

01.10.2015 | Aarhus BSS

Forbedret og mere effektiv rengøring

Det gør rengøringsarbejdet mere effektivt, hvis vi alle giver en hånd med. Se, hvad du kan gøre for at hjælpe her.

01.10.2015 | Medarbejdere, Aarhus BSS

Hvordan kan CIRRAU hjælpe dig med registerforskning?

Indtil videre ligger der 50 projekter på CIRRAU’s servere. Mere end 140 brugere fra Aarhus BSS, Health, ST og samarbejdende institutioner bedriver forskning på disse projekter med administrativ hjælp og datasupport fra CIRRAU. Du kan også få hjælp!

308327 / i40