Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

31.10.2016 | Aarhus BSS

Akkrediteringsprocessen i fuld gang

I uge 44 får Aarhus Universitet og dermed også Aarhus BSS for anden gang i år besøg af akkrediteringspanelet i forbindelse med den igangværende institutionsakkreditering. Under besøget skal panelet høre mere om kvalitetsarbejdet på i alt 15 uddannelsesretninger på Aarhus Universitet, som panelet har udtaget til audit trails – heraf fire fra Aarhus…

Photo: AU Foto

31.10.2016 | Aarhus BSS

Aarhus BSS’ nye strategi vedtaget

Høj kvalitet i uddannelse og forskning, internationalt udsyn og eksterne relationer. Det er hjørnestenene i Aarhus BSS’ nye strategi for 2017-2020, som fakultetsledelsen netop har vedtaget efter sommerens høringsproces på tværs af fakultetet.

Foto: AU Foto

31.10.2016 | Aarhus BSS

Ansvarlig forskningspraksis ved Aarhus BSS

Fakultetsledelsen har netop vedtaget et sæt supplerende standarder for ansvarlig forskningspraksis ved Aarhus BSS. Samtidig er der blevet udarbejdet en miniudgave af de generelle principper for ansvarlig forskningspraksis.

Foto: Julia Rolsted Stacey, Aarhus BSS Kommunikation.

28.10.2016 | Aarhus BSS

Cases i undervisning får studerende til at reflektere

Der er ingen rigtig måde at undervise på — men der er værktøjer, der giver variation i undervisningen, involverer de studerende, sætter dem i gang med at tænke selvstændigt og forbedrer deres indlæring, fortæller professor Robert Austin, der netop har holdt seminar på Aarhus BSS om case-baseret undervisning.

Aarhus Universitet. Foto: AU Foto

05.10.2016 | Arrangement, Aarhus BSS

Verdens største tech-netværk, IEEE kommer til Aarhus

Verdens største tech-netværk, IEEE, med over 360.000 medlemmer afholder deres næste konference på Aarhus Universitet i november med hoved temaet: Technology for the Betterment of Human Communication.

308327 / i40