Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

De nye vilkår har været igennem en lang og grundig process. Foto: AU Foto.

23.09.2016 | Aarhus BSS

De nye vilkår for en eventuel sammenlægning af BCOM og MGMT er klar

En intern proces på BCOM er nu mundet ud i en konkret aftale mellem BCOM og MGMT om vilkårene for en sammenlægning af de to institutter og etableringen af Sektion for Virksomhedskommunikation ved MGMT.

23.09.2016 | Aarhus BSS

Fra forskning til virksomhed?

Er du forsker, har du en god ide eller et koncept, og kunne du endda forestille dig at skabe en virksomhed på baggrund af din forskning? Så kan du søge iværksætterstøtte ved Center for Erhvervsforskning.

38-årige Malik Waqas Ahmad er i gang med sit andet praktikforløb på Aarhus BSS. Foto: Sinne Jakobsen

23.09.2016 | Aarhus BSS

Styrk din afdeling med en udenlandsk virksomhedspraktikant

På Aarhus BSS har flere afdelinger i dag gode erfaringer med at ansætte højt kvalificerede flygtninge i virksomhedspraktik. En praktik der giver afdelingen et sæt friske øjne og som samtidig er med til at integrere flygtningene på det danske arbejdsmarked.

23.09.2016 | Aarhus BSS

BSS-Revyen på Danmarkskortet

BSS-Revyen har netop vundet prisen for årets bedste revynummer ved DM i Revy. Samtidig vandt revyen også årets talentpris. Aarhus BSS kan dermed prale af at have en studenterrevy, der ligger i den absolutte top inden for danske amatørrevyer.

21.09.2016 | Aarhus BSS

10 gode arrangementer til dig fra Personaleforeningen

Stenalderen på MOMU, ræs med minibiler, Aarhus Bryghus, Star Wars, rom og champagne, Den Gamle By og meget mere! Se hele programmet og meld dig til her.

308327 / i40