Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

Vinderne af Copa BSS blev Lasse Nielsen, Jakob Tolstrup, Kristian Jensen, Henrik Seeberg og Andreas Albertsen fra IFSK Killers.

19.05.2017 | Medarbejdere, Aarhus BSS

IFSK Killers vinder den første Copa BSS

Den uforlignelige Jugo Politico tog endnu engang sidste og afgørende stik, da Fodboldfabrikken lagde lokaler til den første Copa BSS, arrangeret af Personaleforeningen for Aarhus BSS.

Forelæsninger bør have fokus på de studerendes refleksion. Foto: AU Foto

08.05.2017 | Aarhus BSS

Gentænk din forelæsning

Der har været store skrupler om forelæsningen også er en fremtidig uddannelsesform. Men hvis vi bruger aktiverende elementer i forelæsningen, så har den stadig en fremtid for sig, fordi den både fungerer godt ift. at give overblik, og fordi de aktiverende elementer også kan mane til refleksion. Sådan sagde prodekan Per Andersen i sin velkomst på…

Mentorforløbet byder på tæt dialog og sparring. Foto: AU Foto

08.05.2017 | Aarhus BSS

Bliv mentor for en studerende

Mentor100-programmet giver hvert år 100 kandidatstuderende på tværs af Aarhus BSS mulighed for intensiv personlig sparring på tærsklen til deres karriere. Programmet kan i år fejre 10 års jubilæum og henvender sig til alle studieretninger på Aarhus BSS ligesom alle ansatte alumner fra Aarhus BSS kan melde sig som mentor.

Beslutningen er et godt eksempel på at dialog skaber resultater. Foto: AU Foto

08.05.2017 | Aarhus BSS

En uddannelse vender hjem

Det giver rigtig god mening at lytte til behovet hos aftagere og det lokale erhvervsliv – særligt når man tilrettelægger uddannelser. På BTECH har en tæt dialog med lokale samarbejdspartnere netop ført til, at HD-uddannelsen i Finansiel Rådgivning vender tilbage til instituttet fra næste semester.

Det skal være nemmere at søge eksterne bevillinger på Aarhus BSS. Foto: AU Foto

08.05.2017 | Aarhus BSS

Øget fokus på eksterne bevillinger

Der skal fremover sikres mere faglig og administrativ støtte til hjemtagning af eksterne forskningsbevillinger på Aarhus BSS. Derfor har fakultetsledelsen netop nedsat et udvalg bestående af VIP’er fra hele fakultetet, og dekan Thomas Pallesen og prodekan Per Baltzer Overgaard vil i den kommende tid besøge institutterne for at drøfte muligheder og…

308327 / i40