Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

Nyheder

23.10.2017 | Aarhus BSS

Veloverståede internationale akkrediteringsbesøg

I september og oktober havde Aarhus BSS besøg af de to internationale akkrediteringsinstitutioner EFMD og AMBA. Besøgene forløb efter planen, og begge akkrediteringspaneler havde stor ros til de engagerede medarbejdere, studerende, alumner og aftagere, de mødtes med i løbet af de dage, de tilbragte på Aarhus BSS. Nu afventer fakultetet…

Foto: Jesper Rais

23.10.2017 | Aarhus BSS

Video som effektiv eksamenstræning

Som forelæser kan det være svært at give alle studerende feedback og træne dem i den mundtlige eksamen. Men det er der råd for, fortæller professor Anna Piil Damm fra Institut for Økonomi. Hun har opnået gode resultater ved hjælp af videopræsentationer, hvor de studerende besvarer et fiktivt eksamensspørgsmål og bedømmer hinanden ud fra fagets…

De nye studieområder på Nord-østre Hjørne. Collage og foto: Susie Munk Jensen.
De nye studieområder på Fuglesangs Allé. Collage og foto: Susie Munk Jensen.

13.10.2017 | Aarhus BSS

Aarhus BSS giver studieområderne et løft

På Aarhus BSS har studieområderne fået et løft henover foråret og sommeren. På både Fuglesangs Allé og i Nordøstre Hjørne er der samlet set etableret flere studiepladser, og de eksisterende pladser er gjort mere attraktive og hyggelige.

13.10.2017 | Aarhus BSS

Nu får alle studerende på Aarhus BSS én samlet indgang til alle studiesystemer

Studerende på Aarhus BSS får nu adgang til en ny personaliseret portal, hvor de kan finde alle informationer om deres studie på ét sted. Portalen mitstudie.au.dk samler alle studierelevante informationer fra eksisterende systemer og giver de studerende én samlet adgang til undervisning, studieinformationer og selvbetjening.

Foto: Julia Rolsted Stacey

13.10.2017 | Aarhus BSS

Ny Associate Dean for Corporate Relations: Vi skal samarbejde, hvis vi skal forblive konkurrencedygtige

Den 1. juli 2017 tiltrådte professor René Rohrbeck fra Institut for Virksomhedsledelse som fakultetets første Associate Dean for Corporate Relations. Vi mødte ham på hans kontor på Fuglesangs Allé til en snak om hans planer, og om hvorfor en moderne business school skal pleje sine eksterne forbindelser, hvis den fortsat skal være konkurrencedygtig.

Arrangementer

ons 04 okt
10:30-11:30 | Bygning 1441, lokale 110 i Tåsingegade
Image, brand og kampagnebudskaber
Onsdag den 4. oktober inviteres du til en ny omgang Kaffe & Kompetencer med Aarhus BSS brandet som tema.
tor 05 okt
20:00-23:00 | Voxhall, Vester Allé 15, 8000 Aarhus C.
Koncert med 80’er legenderne The Jesus and Mary Chain
Husker du 80’er legenderne The Jesus and Mary Chain og deres melodiøse støjpop? Nu kan du opleve dem til et brag af en koncert på Voxhall torsdag d. 5. oktober.
man 09 okt
18:00-23:00 | Richard Mortensen stuen i Stakladen og efterfølgende Cinemaxx Bruuns Bro
Den ultimative Blade Runner aften
Mandag den 9. oktober inviterer Personaleforeningen til den ultimative Blade Runner aften i anledningen af premieren på ”Blade Runner 2049", som er instrueret af den dygtige instruktør Dennis Villeneuve, der har lavet fremragende film som ”Prisoners” og ”Sicario”. De første reaktioner på filmen er, at den er ikke mindre end et sci-fi-mesterværk.
308327 / i40