Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

Nyheder

23.02.2018 | Aarhus BSS

Har du hentet AU Evacuate?

AU Evacuate er et supplement til AU’s eksisterende beredskabskoncept og bruges til at sende varsler ud i kritiske situationer (fx brand). Appen dækker nu hele Aarhus BSS i Aarhus.

Foto: Jesper Rais

05.02.2018 | Aarhus BSS

Nye adgangskrav skal styrke kvaliteten af de studerende og mindske frafaldet

Fra 2020 indføres der et adgangskrav på minimum 7 på alle fakultetets uddannelser. Formålet er at signalere uddannelser af høj kvalitet, styrke kvaliteten af de optagede studerendes studiemæssige forudsætninger og kvaliteten af vores kandidater og nedbringe frafaldet på uddannelserne, fortæller dekan Thomas Pallesen.

Foto: Simon Andersen Nørredam

05.02.2018 | Aarhus BSS

EQUIS – og hvad så?

Du har sikkert hørt meget om fakultetets akkrediteringer, men er måske i tvivl om, hvorfor de egentligt er så vigtige? Hvad betyder de for Aarhus BSS – udover et nyt logo på din mailsignatur? Her får du to bud på, hvad vi som fakultet kan bruge akkrediteringerne til – både eksternt og internt.

Foto: Sinne Brandt Jakobsen

05.02.2018 | Medarbejderportrætter, Aarhus BSS

Mød din kollega: studieplanlægger Kristian Winther

Kristian Winther har i mere end 17 år holdt styr på lokale-, time- og eksamensplaner til glæde for både studerende og undervisere. Først på den gamle Handelshøjskole og i dag på Aarhus BSS, hvor han er én af i alt fem studieplanlæggere i Studieplan, som hører under Aarhus BSS Studier. Her kan du høre hans historie.

Arrangementer

Ingen nyheder i denne liste

308327 / i40