Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

Nyheder

Brandi S. Morris trækker dagligt på de erfaringer, hun gjorde sig under sin ph.d.-uddannelse. Foto: AU Foto

24.06.2019 | Aarhus BSS

Fra ph.d. til karriere i erhvervslivet

I dag skaber flere og flere ph.d.-studerende sig en karriere i erhvervslivet. Som ph.d.’er har man nemlig meget at byde både offentlige og private virksomheder – og det er en god idé at tænke karriere ind i sit ph.d.-forløb. Det fortæller tidligere ph.d.-studerende Brandi S. Morris og karriererådgiver Vibeke Broe.

04.06.2019 | Aarhus BSS

Intern phishingkampagne skal minimere risiko for svindel mod AU-ansatte

Phishingmails er et stadigt stigende problem, og de kan være meget opfindsomme. Derfor gør Informationssikkerheds-afdelingen nu en ekstra indsats for at skabe opmærksomhed om phishingmails, og hvordan man afslører dem.

Foto: Unsplash

28.05.2019 | Aarhus BSS

Ny tjekliste: Sådan undgår du at blive en trussel mod informationssikkerheden

Ny tjekliste gør det nemmere for universitetets ansatte at få et overblik over, hvad vi hver især skal gøre for at beskytte vores data. Mange sikkerhedsbrud sker på grund af fejl og manglende viden blandt ansatte.

Foto: Aarhus BSS Kommunikation

13.05.2019 | Aarhus BSS, Nyheder fra ledelsen

Associate Dean Niels Mejlgaard: Vi skal målrette vores indsats

Niels Mejlgaard fra Institut for Statskundskab har siden 1. september 2018 været fakultetets Associate Dean med ansvar for EU finansiering. Den internationale konkurrence om EU-midlerne er benhård, og vi skal derfor væk fra halvhjertede pligtansøgninger, siger han. Der er brug for en mere målrettet indsats og for at sikre fair arbejdsbetingelser…

Foto: Colourbox

10.05.2019 | Aarhus BSS

Flotte DFF-bevillinger til Aarhus BSS

Ni forskningsprojekter fra Aarhus BSS har netop modtaget i alt 43 millioner kroner fra Danmarks Frie Forskningsfond. Det er et flot resultat, som viser, at vi er konkurrencedygtige i kampen om de danske forskningsmidler, siger prodekan for forskning Per Baltzer Overgaard.

Viser resultater 11 til 15 ud af 650

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Arrangementer

308327 / i40