Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

Foto: Ingrid Fossum, Aarhus BSS Kommunikation

20.12.2017 | Aarhus BSS

”Vi har et fantastisk fundament”

Prodekan for uddannelse Per Andersen husker 2017 som et år, der stod i akkrediteringens tegn. Og et år, hvor han blev bekræftet i, at Aarhus BSS har et fantastisk fundament for at skabe uddannelser af højeste kvalitet.

Foto: Ingrid Fossum, Aarhus BSS Kommunikation

20.12.2017 | Aarhus BSS

”Der skal være plads til de lysende stjerner”

Prodekan for forskning og talentudvikling Per Baltzer Overgaard ser tilbage på et år, som har budt på store oplevelser på Aarhus BSS. Og frem mod 2018, hvor fakultetet skal skabe plads til de lysende stjerner og bedrive endnu mere forskning på tværs af fagligheder.

Foto: Ingrid Fossum, Aarhus BSS Kommunikation

20.12.2017 | Aarhus BSS

”Vi skal finde de skæve ideer frem”

For dekan Thomas Pallesen var 2017 et år med mange højdepunkter. I 2018 glæder han sig blandt andet til at arbejde videre med at øge fakultetets hjemtag af eksterne bevillinger – især gennem de mere skæve ideer, som kan være med til at løse samfundets udfordringer.

Foto: AU Foto

17.12.2017 | Aarhus BSS

AU BSS Library overgår til det Kongelige Bibliotek

Den 1. januar 2018 bliver AU Library BSS en del af det Kongelige Bibliotek. Dette får dog ingen praktiske konsekvenser for brugerne, da biblioteket vil tilbyde præcis de samme services som hidtil.

15.12.2017 | Aarhus BSS

EQUIS-akkreditering til hele Aarhus BSS

Aarhus BSS har netop fået forlænget EQUIS-akkrediteringen for yderligere tre år, og for første gang er hele fakultetet nu omfattet af akkrediteringen. ”EQUIS-akkrediteringen af hele Aarhus BSS er et kvalitetsstempel, som gives til få business schools i verden,” siger dekan Thomas Pallesen.

Centret arbejdede tidligere primært med behandling af børn med angst, men udvider nu arbejdet til også at gælde andre psykologiske lidelser ved børn og unge. Foto: Colourbox.com

14.12.2017 | Sundhed og sygdom, Aarhus BSS

Mere end bare angstbehandling – center ved Aarhus BSS udvider sine behandlingstilbud til børn

Navneskiftet fra Angstklinikken til Center for Psykologisk Behandling til Børn og Unge indebærer et udvidet tilbud til børn med psykologiske lidelser. Bl.a. kan børn med bekymrende skolefravær få hjælp ved centret.

Et af formålene med specialedagen er at skabe holdånd omkring specialet. Foto: Jesper Rais

11.12.2017 | Aarhus BSS

Skab de bedste rammer for specialet

Fremdriftsreformen stiller nye krav til både studerende og vejledere, men giver også anledning til at gentænke specialeprocessen. Det har man gjort på Institut for Statskundskab, hvor man nu afholder en årlig specialedag for kommende specialestuderende. Målet er at få de studerende tidligt i gang og at skabe en følelse af holdånd, fortæller…

Marianne Dahl Steensen (Foto: Microsoft Danmark), Barbara Bertelsen (Foto: Justitsministeriet), Karen Frøsig (Foto: Sydbank)

11.12.2017 | Aarhus BSS

Aarhus BSS-kvinder på toppen

De er alumner fra Aarhus BSS. Og de er blandt de 100 mest indflydelsesrige kvinder i Danmark. Se her hvem de er.

Målet med DRDS er at opbygge data på et eller flere områder, hvor de nuværende data ikke er er tilstrækkelige, eller at samle de forskellige data, så de lettere kan tilgås og bruges af forskere eller andre interessenter. Foto: Colourbox.com

30.11.2017 | Aarhus BSS, Medarbejdere

Bedre data om virksomheder, socialpolitik og vælgeradfærd

Aarhus BSS får ledende rolle i nyt nationalt projekt, som skal forbedre den danske forskningsinfrastruktur. Projektet har netop modtaget 36 millioner kroner og skal gøre forskerne og andre interessenter klogere på en lang række samfundsudfordringer, lige fra virkningen af socialpolitik til sammenhængen mellem socioøkonomiske faktorer og…

AMBA-akkrediteringen gives til MBA-uddannelser af højeste internationale kvalitet.

13.11.2017 | Aarhus BSS

Aarhus BSS får 5-årig AMBA-akkreditering

Aarhus BSS har for første gang modtaget den fulde 5-årige AMBA-akkreditering for fakultetets MBA-uddannelse. Akkrediteringen afspejler uddannelses høje internationale standard og er et vigtigt kvalitetsstempel, siger dekan Thomas Pallesen.

Viser resultater 21 til 30 ud af 586

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

308327 / i40