Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

Efteråret byder på hele to akkrediteringsbesøg. Grafik: Didde Trolle, Aarhus BSS Kommunikation

30.08.2017 | Aarhus BSS

To akkrediteringsbesøg i efteråret

Efteråret 2017 byder på hele to akkrediteringsbesøg på Aarhus BSS. Den 19.-21. september får fakultetet besøg af EFMD-panelet, som tildeler EQUIS-akkrediteringen, og den 11. og 12. oktober er det AMBA-panelets tur.

Her ses et af de nye studieområder i Nordøstre Hjørne.

30.08.2017 | Aarhus BSS

Nye adresser på Aarhus BSS

Den store flytterokade på Aarhus BSS nærmer sig nu sin afslutning. Institut for Virksomhedsledelse og Institut for Økonomi er nu samlet på Fuglesangs Allé, og flere af fakultetets studie- og undervisningsområder har fået et løft. Her får du et overblik over de nye adresser:

Niels Haldrup konstitueres som institutleder på Institut for Økonomi. Foto: AU Foto.

24.08.2017 | Aarhus BSS

Niels Haldrup konstitueres som institutleder

Professor Niels Haldrup er ny konstitueret institutleder på Institut for Økonomi på Aarhus BSS. Han overtager stillingen pr. 1. september.

Foto: Morten Rømer Holm, Aarhus BSS Kommunikation

31.07.2017 | Uddannelse, Aarhus BSS

2607 nye studerende til Aarhus BSS

Ansøgnings- og optagelsestallene for Aarhus BSS varierer en del på tværs af institutter og uddannelser. Men overordnet ser det fornuftigt ud, mener prodekan for uddannelse Per Andersen.

Foto: AU Foto

20.06.2017 | Aarhus BSS

Sommerhilsen fra dekanen

Kære medarbejdere Nu er det sommer, og vi kan snart se frem til en velfortjent ferie uden for fakultetets mure. Inden da vil jeg gerne sige tak for et godt forårssemester og fortælle lidt om noget af det, som vi i fakultetsledelsen har beskæftiget os med i løbet af foråret. I april gik vi i gang med at kigge på fakultetets samlede…

Næsten en tredjedel af de adspurgte kender navnet Aarhus BSS.

20.06.2017 | Aarhus BSS

Aarhus BSS’ image under lup

Aarhus BSS har for første gang siden navneskiftet i 2015 gennemført en større kendskabs- og imageanalyse blandt fire udvalgte målgrupper. Analysen viser, at det nye navn er ved at cementere sig, men at der fortsat skal arbejdes målrettet på at udbrede kendskabet til Aarhus BSS.

300 deltagere var mødt op til erhvervskonferencen d. 2 juni. Foto: AU Foto.

19.06.2017 | Aarhus BSS

Erhvervskonference med fokus på tværfaglighed

Fredag d. 2. juni løb Aarhus BSS’ første erhvervskonference af stablen for 300 alumner, samarbejdspartnere og medarbejdere. Emnet var ledelse i den nye verden, og på programmet var både forskere fra hele Aarhus BSS og erhvervsledere. Konferencen satte dermed fokus på både fakultetets tværfaglighed og på samspillet mellem teori og praksis.

AU Evacuate sender varsler ud i kritiske situationer via mobil og email.

19.06.2017 | Aarhus BSS

Aarhus BSS lancerer ny evakueringsapp

Aarhus BSS har netop lanceret evakueringsappen AU Evacuate, som sender varsler ud i kritiske situationer via mobil og email. Appen er lige nu i testfasen og dækker i første omgang kun Campus Fuglesangs Allé. Alle medarbejdere, studerende og gæster med deres gang på Fuglesangs Allé opfordres derfor til at downloade appen.

Vinderne af Copa BSS blev Lasse Nielsen, Jakob Tolstrup, Kristian Jensen, Henrik Seeberg og Andreas Albertsen fra IFSK Killers.

19.05.2017 | Medarbejdere, Aarhus BSS

IFSK Killers vinder den første Copa BSS

Den uforlignelige Jugo Politico tog endnu engang sidste og afgørende stik, da Fodboldfabrikken lagde lokaler til den første Copa BSS, arrangeret af Personaleforeningen for Aarhus BSS.

Forelæsninger bør have fokus på de studerendes refleksion. Foto: AU Foto

08.05.2017 | Aarhus BSS

Gentænk din forelæsning

Der har været store skrupler om forelæsningen også er en fremtidig uddannelsesform. Men hvis vi bruger aktiverende elementer i forelæsningen, så har den stadig en fremtid for sig, fordi den både fungerer godt ift. at give overblik, og fordi de aktiverende elementer også kan mane til refleksion. Sådan sagde prodekan Per Andersen i sin velkomst på…

Viser resultater 21 til 30 ud af 567

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

308327 / i40