Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

23.10.2017 | Aarhus BSS

Veloverståede internationale akkrediteringsbesøg

I september og oktober havde Aarhus BSS besøg af de to internationale akkrediteringsinstitutioner EFMD og AMBA. Besøgene forløb efter planen, og begge akkrediteringspaneler havde stor ros til de engagerede medarbejdere, studerende, alumner og aftagere, de mødtes med i løbet af de dage, de tilbragte på Aarhus BSS. Nu afventer fakultetet…

Foto: Jesper Rais

23.10.2017 | Aarhus BSS

Video som effektiv eksamenstræning

Som forelæser kan det være svært at give alle studerende feedback og træne dem i den mundtlige eksamen. Men det er der råd for, fortæller professor Anna Piil Damm fra Institut for Økonomi. Hun har opnået gode resultater ved hjælp af videopræsentationer, hvor de studerende besvarer et fiktivt eksamensspørgsmål og bedømmer hinanden ud fra fagets…

De nye studieområder på Nord-østre Hjørne. Collage og foto: Susie Munk Jensen.
De nye studieområder på Fuglesangs Allé. Collage og foto: Susie Munk Jensen.

13.10.2017 | Aarhus BSS

Aarhus BSS giver studieområderne et løft

På Aarhus BSS har studieområderne fået et løft henover foråret og sommeren. På både Fuglesangs Allé og i Nordøstre Hjørne er der samlet set etableret flere studiepladser, og de eksisterende pladser er gjort mere attraktive og hyggelige.

13.10.2017 | Aarhus BSS

Nu får alle studerende på Aarhus BSS én samlet indgang til alle studiesystemer

Studerende på Aarhus BSS får nu adgang til en ny personaliseret portal, hvor de kan finde alle informationer om deres studie på ét sted. Portalen mitstudie.au.dk samler alle studierelevante informationer fra eksisterende systemer og giver de studerende én samlet adgang til undervisning, studieinformationer og selvbetjening.

Foto: Julia Rolsted Stacey

13.10.2017 | Aarhus BSS

Ny Associate Dean for Corporate Relations: Vi skal samarbejde, hvis vi skal forblive konkurrencedygtige

Den 1. juli 2017 tiltrådte professor René Rohrbeck fra Institut for Virksomhedsledelse som fakultetets første Associate Dean for Corporate Relations. Vi mødte ham på hans kontor på Fuglesangs Allé til en snak om hans planer, og om hvorfor en moderne business school skal pleje sine eksterne forbindelser, hvis den fortsat skal være konkurrencedygtig.

27.09.2017 | Aarhus BSS

Fejl i proces om udbud af kantinedrift

Kantinedriften på Aarhus BSS har i løbet af foråret 2017 været igennem et udbud, men på grund af en fejl i processen bliver resultatet af udbuddet annulleret. Efter planen skulle fakultetet have to nye kantineleverandører pr. 1. november 2017 på Fuglesangs Alle og i det Nordøstre Hjørne, men nu annulleres processen af AU Indkøb. ”Der er desværre…

På MGMT stiger mængden af publikationer i top journals allerede. Foto: AU Foto.

04.09.2017 | Aarhus BSS

Nye initiativer skaber stærkere udgivelser og øgede eksterne midler på Institut for Virksomhedsledelse

På Institut for Virksomhedsledelse har man startet en række tiltag, som skal sikre flere artikler i de bedste tidsskrifter og flere eksterne forskningsmidler.

René Rohrbeck er fakultetets nye Associate Dean for Corporate Relations. Foto: AU Foto.

03.09.2017 | Aarhus BSS

Ny Associate Dean skal styrke samspillet mellem forskning og erhvervsliv

Aarhus BSS sætter nu målrettet ind på at styrke samspillet mellem fakultetets forskning og erhvervslivet. Derfor har fakultetsledelsen netop udnævnt den første Associate Dean for Corporate Relations. Valget faldt på professor René Rohrbeck fra Institut for Virksomhedsledelse.

CMS forløbet giver de studerende mulighed for at reflektere over deres fremtidige karriere. Foto: Jesper Rais.

30.08.2017 | Aarhus BSS

Karriereafklaring på skemaet

Et nyt projekt på cand.merc.-uddannelsen sætter Career Management Skills på skemaet. Målet er at gøre de studerende mere afklarede omkring deres kompetencer og karrieremål – og dermed klæde dem bedre på til deres fremtidige karriere. Projektet har netop modtaget kr. 230.000 i strategiske midler fra AU.

Efteråret byder på hele to akkrediteringsbesøg. Grafik: Didde Trolle, Aarhus BSS Kommunikation

30.08.2017 | Aarhus BSS

To akkrediteringsbesøg i efteråret

Efteråret 2017 byder på hele to akkrediteringsbesøg på Aarhus BSS. Den 19.-21. september får fakultetet besøg af EFMD-panelet, som tildeler EQUIS-akkrediteringen, og den 11. og 12. oktober er det AMBA-panelets tur.

Viser resultater 31 til 40 ud af 586

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

308327 / i40