Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

Nyheder

Foto: Lars Kruse

22.02.2019 | Aarhus BSS

Arbejdspladsvurdering (APV) 2019 - dit svar er vigtigt!

Mandag d. 25. februar modtager medarbejdere på AU en mail fra Rambøll med et link til spørgeskemaundersøgelsen for APV 2019. Ved at deltage i undersøgelsen, er du med til at afdække din og dine kollegaers trivsel på arbejdspladsen. Så husk at besvare spørgeskemaet og gerne opfordre dine kolleger til at gøre det samme. Undersøgelsen slutter d. 13.…

Du kommer bredt ud med din forskning, hvis du tilmelder dig Forskningens Døgn med et oplæg, en stand, en debat eller måske noget helt fjerde. Foto: Lars Kruse/AU.

19.02.2019 | Aarhus BSS

Skab synlighed om din forskning - vær med til Forskningens Døgn

Aarhus Universitet inviterer i år til Forskningens Døgn i og omkring Stakladen onsdag den 24. april fra kl. 14-18 under overskriften ’Fascinerende forskning’. Vil du være med? Så tilmeld dig nu og grib muligheden for at præsentere din forskning for et bredt publikum.

Foto: Colourbox
Her ses en af de nye eldrevne maskiner. Foto: Maria Castro Bermudez

04.02.2019 | Aarhus BSS

Aarhus BSS sætter kurs mod grønnere tider

Udskiftning af tage og vinduer, nye miljøvenlige køretøjer og på sigt et bedre affaldssorteringssystem, hvor vi som medarbejdere sorterer vores affald, som vi gør derhjemme. Det er blot nogle af de tiltag, som skal gøre Aarhus BSS til et grønnere sted at være, fortæller teknisk chef Peter Bachmann Vestergaard.

Prodekan Per Baltzer Overgaard glæder sig til samarbejdet med det nye forskningsudvalg. Foto: Aarhus BSS Kommunikation

04.02.2019 | Aarhus BSS

Nyt forskningsudvalg på Aarhus BSS

Aarhus BSS har netop nedsat et nyt tværgående forskningsudvalg, som skal rådgive dekanatet og fakultetsledelsen i centrale forskningsspørgsmål. Udvalget skal også bruges til at udveksle erfaringer på tværs af fakultetet, fortæller prodekan for forskning Per Baltzer Overgaard.

Klovn og Is er et af personaleforeningens årlige arrangementer for hele familien. Foto: Sinne Brandt Jakobsen

04.02.2019 | Aarhus BSS

Aarhus BSS Personaleforening – kom og vær med

Koncerter, vinsmagning og juletræsfest… det er bare nogle af de arrangementer, som hvert år finder sted i Aarhus BSS Personaleforening. Og som du som medarbejder har mulighed for at deltage i sammen med dine kolleger. Du kan også blive en del af bestyrelsen eller foreslå og planlægge arrangementer. Det gjorde institutsekretær Mette Tønder fra…

Viser resultater 16 til 20 ud af 639

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Arrangementer

308327 / i40