Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

Foto: AU Foto

03.11.2016 | Aarhus BSS

Fuldt hus til spørgetime om samling af sprogfag

Den 1. januar 2017 samles AU’s sprogfag på Arts, hvilket også betyder, at en række uddannelser og medarbejdere overflyttes fra ét fakultet til et andet. Derfor har Aarhus BSS og Arts netop afholdt en fælles spørgetime, hvor de involverede medarbejdere kunne spørge ind til overflytningen.

31.10.2016 | Aarhus BSS

Akkrediteringsprocessen i fuld gang

I uge 44 får Aarhus Universitet og dermed også Aarhus BSS for anden gang i år besøg af akkrediteringspanelet i forbindelse med den igangværende institutionsakkreditering. Under besøget skal panelet høre mere om kvalitetsarbejdet på i alt 15 uddannelsesretninger på Aarhus Universitet, som panelet har udtaget til audit trails – heraf fire fra Aarhus…

Photo: AU Foto

31.10.2016 | Aarhus BSS

Aarhus BSS’ nye strategi vedtaget

Høj kvalitet i uddannelse og forskning, internationalt udsyn og eksterne relationer. Det er hjørnestenene i Aarhus BSS’ nye strategi for 2017-2020, som fakultetsledelsen netop har vedtaget efter sommerens høringsproces på tværs af fakultetet.

Foto: AU Foto

31.10.2016 | Aarhus BSS

Ansvarlig forskningspraksis ved Aarhus BSS

Fakultetsledelsen har netop vedtaget et sæt supplerende standarder for ansvarlig forskningspraksis ved Aarhus BSS. Samtidig er der blevet udarbejdet en miniudgave af de generelle principper for ansvarlig forskningspraksis.

Foto: Julia Rolsted Stacey, Aarhus BSS Kommunikation.

28.10.2016 | Aarhus BSS

Cases i undervisning får studerende til at reflektere

Der er ingen rigtig måde at undervise på — men der er værktøjer, der giver variation i undervisningen, involverer de studerende, sætter dem i gang med at tænke selvstændigt og forbedrer deres indlæring, fortæller professor Robert Austin, der netop har holdt seminar på Aarhus BSS om case-baseret undervisning.

Aarhus Universitet. Foto: AU Foto

05.10.2016 | Arrangement, Aarhus BSS

Verdens største tech-netværk, IEEE kommer til Aarhus

Verdens største tech-netværk, IEEE, med over 360.000 medlemmer afholder deres næste konference på Aarhus Universitet i november med hoved temaet: Technology for the Betterment of Human Communication.

De nye vilkår har været igennem en lang og grundig process. Foto: AU Foto.

23.09.2016 | Aarhus BSS

De nye vilkår for en eventuel sammenlægning af BCOM og MGMT er klar

En intern proces på BCOM er nu mundet ud i en konkret aftale mellem BCOM og MGMT om vilkårene for en sammenlægning af de to institutter og etableringen af Sektion for Virksomhedskommunikation ved MGMT.

CEF hører gerne fra forskere, der har en god ide til en rentabel virksomhed. Foto: Colourbox

23.09.2016 | Aarhus BSS

Fra forskning til virksomhed?

Er du forsker, har du en god ide eller et koncept, og kunne du endda forestille dig at skabe en virksomhed på baggrund af din forskning? Så kan du søge iværksætterstøtte ved Center for Erhvervsforskning.

38-årige Malik Waqas Ahmad er i gang med sit andet praktikforløb på Aarhus BSS. Foto: Sinne Jakobsen

23.09.2016 | Aarhus BSS

Styrk din afdeling med en udenlandsk virksomhedspraktikant

På Aarhus BSS har flere afdelinger i dag gode erfaringer med at ansætte højt kvalificerede flygtninge i virksomhedspraktik. En praktik der giver afdelingen et sæt friske øjne og som samtidig er med til at integrere flygtningene på det danske arbejdsmarked.

Pædagogen Mogens prøver forgæves at lave en madplan, der falder i alles smag. Foto: BSS-Revyen

23.09.2016 | Aarhus BSS

BSS-Revyen på Danmarkskortet

BSS-Revyen har netop vundet prisen for årets bedste revynummer ved DM i Revy. Samtidig vandt revyen også årets talentpris. Aarhus BSS kan dermed prale af at have en studenterrevy, der ligger i den absolutte top inden for danske amatørrevyer.

Viser resultater 31 til 40 ud af 551

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

308327 / i40