Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

21.09.2016 | Aarhus BSS

10 gode arrangementer til dig fra Personaleforeningen

Stenalderen på MOMU, ræs med minibiler, Aarhus Bryghus, Star Wars, rom og champagne, Den Gamle By og meget mere! Se hele programmet og meld dig til her.

Klik på billedet for fuld version.

19.08.2016 | Navne , Aarhus BSS

TAP på den fede måde!

… sådan beskrives Astrid Larsen, kåret som den første Årets administrative medarbejder på Aarhus BSS. Prisen vinder hun for sin ekstraordinære arbejdsindsats – noget som studerende i jura, kollegaer i Aarhus BSS Studier (Undervisning og Eksamen) samt censorer, undervisere og administration på Juridisk Institut nyder godt af.

I oktober tager Aarhus Universitets bestyrelse stilling til fremtiden for Sektion for Virksomhedskommunikation. Foto: AU Foto

16.08.2016 | Aarhus BSS

Fremtiden for Virksomhedskommunikation

På bestyrelsesmødet d. 27. oktober forventes Universitetets bestyrelse at tage stilling til en eventuel indlejring af Institut for Erhvervskommunikation som en sektion ved Institut for Virksomhedsledelse. Derfor arbejder Sektion for Virksomhedskommunikation netop nu på et oplæg om vilkårene for sektionens fremtid på Institut for…

International rekruttering er et fokusområde på Aarhus BSS. Foto: Colourbox.

16.08.2016 | Aarhus BSS

MGMT på jagt efter udenlandske talenter

MGMT satser nu målrettet på at tiltrække flere internationale forskere til instituttet. Blandt andet ved at være massivt til stede på den netop overståede AOM-konference i USA, hvor mere end 12.000 forskere fra hele verden deltog.

Aarhus BSS har i år en stor procentuel fremgang i antallet af tilbudte studiepladser sammenlignet med 2015. Foto: AU Kom

15.08.2016 | Aarhus BSS, Nyt fra ledelsen, Uddannelse

Flotte optagelsestal er resultatet af en stor indsats

Aarhus BSS har i år en stor procentuel fremgang i antallet af tilbudte studiepladser sammenlignet med 2015. Fremgangen er på 1,8 procent svarende til 52 flere studiepladser. Samtidig er der en stigning i antallet af kvalificerede ansøgere. På uddannelserne i Herning tilbydes i år 50 flere studiepladser end i 2015.

Universitetets hovedsamarbejdsudvalg har drøftet den økonomiske strategi for de kommende år. Foto: Colourbox.

05.07.2016 | Nyt fra ledelsen, Aarhus BSS

HSU BAKKER OP OM ØKONOMISK PLAN

Hovedsamarbejdsudvalget (HSU) har nu drøftet universitetets økonomiske plan for håndtering af indtægtsnedgangen som følge af finansloven. Udvalget bakker op om den gradvise indfasning af besparelserne.

Aarhus Universitets bestyrelse har godkendt reorganiseringen af sprogfagene på AU. Foto: AU Foto

16.06.2016 | Nyt fra ledelsen, Aarhus BSS

AU’s bestyrelse godkender flytning af sprogfag til Arts

Aarhus Universitets bestyrelse har godkendt reorganiseringen af sprogfagene på AU. Efter en faglig proces på mere end et år har Aarhus Universitets bestyrelse nu besluttet, at sprogfagene skal samles på Arts. Beslutningen om en reorganisering af sprogområdet blev truffet på et bestyrelsesmøde den 14. juni.

14.06.2016 | Aarhus BSS

Aarhus BSS’ økonomiske situation frem mod 2019

Aarhus BSS trimmer økonomien frem mod 2019 og investerer samtidig i udvikling af businessområdet

12.05.2016 | Aarhus BSS

Spændende debateftermiddag i udenrigspolitikkens tegn

Mandag den 9. maj besøgte udenrigsminister Kristian Jensen Aarhus BSS. Her debatterede han Danmarks fremtidige udenrigspolitiske rolle og regeringens nye udenrigspolitiske strategi med udvalgte forskere fra Aarhus BSS, studerende, alumner og repræsentanter fra erhvervslivet. Baggrunden for debatten var Peter Taksøe-Jensens omdiskuterede rapport om…

09.05.2016 | Aarhus BSS

Nye regler for studiefremdrift giver studerende mere fleksibilitet

Tvangstilmelding til eksamener bliver afskaffet, og der indføres maksimale studietider. Universitetsledelsen har vedtaget en række fælles regler for, hvordan den nye lov om studiefremdrift skal forvaltes på AU. Fakulteterne - herunder Aarhus BSS - går nu i gang med at afklare, hvordan de nye regler skal udfoldes i praksis på de enkelte studier.

Viser resultater 41 til 50 ud af 551

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

308327 / i40