Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

Nyheder

Foto: Fra venstre hjørne ses Carsten Jensen, Lars Haahr og Jacob Klitmøller.

22.03.2019 | Aarhus BSS

Nye studieledere på Aarhus BSS

Et nyt hold studieledere er blevet udnævnt på Aarhus BSS. Her kan du læse lidt om deres planer og om, hvad de glæder sig til at tage fat på. Prodekan for Uddannelse Per Andersen takker de afgåede studieledere og byder de nye velkommen.

Foto: AU Foto

22.03.2019 | Aarhus BSS

Campus 2.0 i arbejdstøjet

Med udgangspunkt i de mange input fra efterårets høringsproces, vedtog AU’s bestyrelse i februar den endelige masterplan for AU’s fysiske udvikling, herunder for den nye universitetsby. Der er derfor nu sat gang i en række processer for fakulteternes flytteforberedelser. Aarhus BSS forventes at flytte ind i Universitetsbyen i starten af 2025.

Foto: AU Foto

22.03.2019 | Aarhus BSS

Afklaring på lukkede uddannelser

Aarhus BSS har nu overblik over de muligheder, man kan tilbyde studerende med retskrav på MACC-uddannelsen, der lukker for optag i 2019. En særlig cand.merc.-linje i Strategic Communication er netop blevet godkendt, mens ITKO-uddannelsen åbner op for flere studerende, fortæller prodekan for uddannelse Per Andersen.

Foto: Mathias Elmose

22.03.2019 | Aarhus BSS

Bliv inspireret af dine kolleger

Vil du gerne have inspiration til din undervisning og udveksle erfaringer med kolleger på tværs af fakultet? Så mød op til CUL’s inspirationsdage, som afholdes to gange om året. Næste gang er d. 23. maj, hvor der sættes fokus på, hvordan man bedst tilrettelægger sin undervisning til studerende, der kommer lige fra gymnasiet.

Der var fuldt hus til AU's ligestillingskonference d. 8. marts. Foto: Anders Hyllander.

19.03.2019 | Aarhus BSS

Ligestilling til debat

Hvorfor halter det med ligestillingen på de danske universiteter? Og hvad kan vi gøre ved det? Det var de centrale spørgsmål, som blev stillet på AU’s ligestillingskonference fredag d. 8. marts. Og der kom mange forslag på bordet, som fakultetet nu vil arbejde videre med, siger dekan Thomas Pallesen.

Viser resultater 21 til 25 ud af 650

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Arrangementer

308327 / i40