Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

06.05.2016 | Aarhus BSS

Fra AU over CBS til Aarhus BSS – en økonom krydser sit spor

52-årige Carsten Sørensen tiltrådte 1. marts som ny institutleder på Institut for Økonomi. Efter 23 år på CBS vender han tilbage til et institut, der ser lidt anderledes ud, end da han forlod det som kandidat i 1989.

06.05.2016 | Aarhus BSS

Ny analyse: Erhvervslivet vil gerne inviteres ind i undervisningen

Hvilke typer studerende, nyuddannede og alumner fra Aarhus BSS er erhvervslivet interesseret i? Og hvordan kan samarbejdet mellem erhvervsliv og undervisning styrkes? En partnerskabsanalyse fra Aarhus BSS Career & Alumni giver svar. Mange af virksomhederne tilkendegiver faktisk, at de er interesserede i at bidrage til cases i forbindelse med…

06.05.2016 | Aarhus BSS

Institutter flytter til Fuglesangs Allé

I 2017 flytter Institut for Virksomhedsledelse og sektionen for virksomhedskommunikation ved Institut for Erhvervskommunikation til Fuglesangs Allé, hvor de skal dele adresse med Institut for Økonomi. De første projekteringer påbegynes i løbet af maj-juni.

06.05.2016 | Aarhus BSS

Sommerfest på Aarhus BSS

Sæt X i kalenderen den 19. august, hvor årets sommerfest i Universitetsparken løber af stablen. Fakultetsfesten på Aarhus BSS bliver i år erstattet af en mere uformel sommerfest, hvor der er lagt op til havefest med hygge og live-musik.

06.05.2016 | Aarhus BSS

AU’s bestyrelse: Gå videre med planer om at flytte sprogfag til Arts

Aarhus Universitets bestyrelse nikkede tirsdag aften i forrige uge ja til en principbeslutning om, at Arts og Aarhus BSS kan gå videre med planerne om at rykke sprogfagene fra Institut for Erhvervskommunikation. Endelig beslutning ventes 14. juni.

Professor emeritus Jørgen Dalberg-Larsen, Juridisk Institut.

30.03.2016 | Medarbejdere, Aarhus BSS

Mindeord: Professor emeritus Jørgen Dalberg-Larsen

Professor emeritus på Juridisk Institut Jørgen Dalberg-Larsen sov den 20. marts 2016 stille ind efter kort tids sygdom. Han blev 75 år.

16.03.2016 | Aarhus BSS

Fakultetsfesten bliver til en sommerfest

Den årlige fakultetsfest på Fuglesangs Allé erstattes af en mere uformel sommerfest, hvor hvert institut samt administrationen får mulighed for at sætte sit præg på planlægningen af festen. Sommerfesten afholdes den 19. august 2016 og byder på rig mulighed for både at samles med sine kolleger og mødes på tværs af fakultetet.

16.03.2016 | Aarhus BSS

Nyt koncept giver fulde huse til ph.d.-forsvar på Juridisk Institut

Ved at udvide ph.d.-forsvar til hele temadage med 1-3 andre oplægsholdere har Juridisk Institut øget deltagerantallet markant til deres ph.d.-forsvar. Win-win for alle parter, forklarer viceinstitutleder.

16.03.2016 | Aarhus BSS

Fra tal til samtale – fælles digital evaluering skal styrke undervisningen

15 forskellige evalueringsskemaer er blevet til ét digitalt, og i forårssemesteret bliver det rullet ud på alle kurser på hele Aarhus BSS. Men digitaliseringen er kun et middel: Målet er, at vi bliver bedre til at snakke om kvalitet i undervisningen.

Foto: Uffe Alici Pedersen

14.03.2016 | Aarhus BSS

"Der skal være en forståelse for, at vi er forbundne kar"

Fakultetsledelses-portræt: Jan Tønnesvang har siddet i institutlederstolen på Psykologisk Institut i godt og vel tre måneder. Mød ham til en snak om ledelse, fællesskab og synergi på tværs af fagskel - og om hans syn på potentialet for Aarhus BSS.

Viser resultater 51 til 60 ud af 551

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

308327 / i40