Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

26.02.2016 | Aarhus BSS

Prodekanen åbner døren for idéer og spørgsmål

Hvis du har idéer til uddannelserne og studielivet på Aarhus BSS, hvis du undrer dig over nogle procedurer eller arbejdsgange, eller hvis du har forslag til forbedringer eller nye måder at gøre tingene på, så kig forbi Per Andersens kontor – døren er åben.

28.01.2016 | Aarhus BSS

Peder Østergaard fortsætter som prodekan med særlige opgaver på Aarhus BSS og AU

Peder Østergaards ansættelse som prodekan er blevet forlænget i yderligere tre år fra 1. marts 2016, men med nogle ændringer i arbejdsopgaver.

Det er afgørende at være til stede dér, hvor brugerne er. De færreste finder ind til bss.au.dk af sig selv.

28.01.2016 | Aarhus BSS

Hvorfor skal Aarhus BSS være social?

Aarhus BSS har vokseværk i cyberspace. Ikke alene blev det nye bss.au.dk lanceret i denne uge; det seneste års tid har Aarhus BSS også etableret sig på en lang række sociale medier – bl.a. Facebook, LinkedIn og Instagram. Men hvad gør det egentlig for forskningen? Og uddannelserne? Og er der virkelig grund til at være så massivt til stede?

28.01.2016 | Aarhus BSS

Per Andersen: Med 14.000 dagsstuderende under sine vinger

1. februar rykker 47-årige Per Andersen sit kontor ned ad Victor Albecks Vej og udskifter titlen som studieleder på Juridisk Institut med prodekan for uddannelse på Aarhus BSS. Her følger et portræt af en mand med meninger og med et ønske om at Aarhus BSS bliver bedre til at tale på tværs og langs.

Nyt bss.au.dk
Tidligere bss.au.dk

25.01.2016 | Aarhus BSS, Medarbejdere

5 fordele ved det nye Aarhus BSS-website

Mandag den 25. januar gik det nye bss.au.dk i luften med en række forbedringer. Vi har her listet de fem største fordele ved det nye website i forhold til det tidligere.

Foto: CBS

11.01.2016 | Aarhus BSS

Fakultetsledelsen er på plads: Ny institutleder ved Institut for Økonomi

Carsten Sørensen, nuværende professor i finansiering ved CBS, er pr. 1. marts ansat som institutleder.

22.12.2015 | Aarhus BSS

Institutlederen på Institut for Forretningsudvikling og Teknologi er på plads

Anders Frederiksen, der siden 1. august har været konstitueret i stillingen, bliver med virkning fra 1. januar 2016 institutleder på Institut for Forretningsudvikling og Teknologi (BTECH).

Foto: Aarhus Universitet.

18.12.2015 | Videnudveksling, Aarhus BSS

Alsidig og aktiv undervisning gavner studerendes læring

En varierende og aktiv undervisning med mange eksempler hjælper studerende til at forstå faget og giver som sidegevinst tilfredse studerende

11.12.2015 | Aarhus BSS

Aarhus BSS kommer i nye digitale klæder

I slutningen af januar vil bss.au.dk blive iklædt nye gevandter og skille sig synligt ud fra det øvrige au.dk. Lanceringen af den nye hjemmeside er endnu et skridt – og et af de større – i den profileringsstrategi, der tidligere på året blev vedtaget af universitetsledelsen, og som har til formål at øge synligheden af Aarhus BSS.

11.12.2015 | Aarhus BSS

Økonomisk vækst i Kenya i fokus for seminar på Aarhus BSS

Mens den kenyanske vækst buldrer derudaf, så lider landets unikke natur. Interdisciplinært forskningsprojekt med base på Aarhus BSS vil udvikle modeller og viden, så der kan findes bæredygtige løsninger.

Viser resultater 61 til 70 ud af 551

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

308327 / i40