Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

Foto: Julia Rolsted Stacey, Aarhus BSS Kommunikation.

28.10.2016 | Aarhus BSS

Cases i undervisning får studerende til at reflektere

Der er ingen rigtig måde at undervise på — men der er værktøjer, der giver variation i undervisningen, involverer de studerende, sætter dem i gang med at tænke selvstændigt og forbedrer deres indlæring, fortæller professor Robert Austin, der netop har holdt seminar på Aarhus BSS om case-baseret undervisning.

Aarhus Universitet. Foto: AU Foto

05.10.2016 | Arrangement, Aarhus BSS

Verdens største tech-netværk, IEEE kommer til Aarhus

Verdens største tech-netværk, IEEE, med over 360.000 medlemmer afholder deres næste konference på Aarhus Universitet i november med hoved temaet: Technology for the Betterment of Human Communication.

De nye vilkår har været igennem en lang og grundig process. Foto: AU Foto.

23.09.2016 | Aarhus BSS

De nye vilkår for en eventuel sammenlægning af BCOM og MGMT er klar

En intern proces på BCOM er nu mundet ud i en konkret aftale mellem BCOM og MGMT om vilkårene for en sammenlægning af de to institutter og etableringen af Sektion for Virksomhedskommunikation ved MGMT.

23.09.2016 | Aarhus BSS

Fra forskning til virksomhed?

Er du forsker, har du en god ide eller et koncept, og kunne du endda forestille dig at skabe en virksomhed på baggrund af din forskning? Så kan du søge iværksætterstøtte ved Center for Erhvervsforskning.

38-årige Malik Waqas Ahmad er i gang med sit andet praktikforløb på Aarhus BSS. Foto: Sinne Jakobsen

23.09.2016 | Aarhus BSS

Styrk din afdeling med en udenlandsk virksomhedspraktikant

På Aarhus BSS har flere afdelinger i dag gode erfaringer med at ansætte højt kvalificerede flygtninge i virksomhedspraktik. En praktik der giver afdelingen et sæt friske øjne og som samtidig er med til at integrere flygtningene på det danske arbejdsmarked.

23.09.2016 | Aarhus BSS

BSS-Revyen på Danmarkskortet

BSS-Revyen har netop vundet prisen for årets bedste revynummer ved DM i Revy. Samtidig vandt revyen også årets talentpris. Aarhus BSS kan dermed prale af at have en studenterrevy, der ligger i den absolutte top inden for danske amatørrevyer.

21.09.2016 | Aarhus BSS

10 gode arrangementer til dig fra Personaleforeningen

Stenalderen på MOMU, ræs med minibiler, Aarhus Bryghus, Star Wars, rom og champagne, Den Gamle By og meget mere! Se hele programmet og meld dig til her.

Klik på billedet for fuld version.

19.08.2016 | Navne , Aarhus BSS

TAP på den fede måde!

… sådan beskrives Astrid Larsen, kåret som den første Årets administrative medarbejder på Aarhus BSS. Prisen vinder hun for sin ekstraordinære arbejdsindsats – noget som studerende i jura, kollegaer i Aarhus BSS Studier (Undervisning og Eksamen) samt censorer, undervisere og administration på Juridisk Institut nyder godt af.

I oktober tager Aarhus Universitets bestyrelse stilling til fremtiden for Sektion for Virksomhedskommunikation. Foto: AU Foto

16.08.2016 | Aarhus BSS

Fremtiden for Virksomhedskommunikation

På bestyrelsesmødet d. 27. oktober forventes Universitetets bestyrelse at tage stilling til en eventuel indlejring af Institut for Erhvervskommunikation som en sektion ved Institut for Virksomhedsledelse. Derfor arbejder Sektion for Virksomhedskommunikation netop nu på et oplæg om vilkårene for sektionens fremtid på Institut for…

International rekruttering er et fokusområde på Aarhus BSS. Foto: Colourbox.com.

16.08.2016 | Aarhus BSS

MGMT på jagt efter udenlandske talenter

MGMT satser nu målrettet på at tiltrække flere internationale forskere til instituttet. Blandt andet ved at være massivt til stede på den netop overståede AOM-konference i USA, hvor mere end 12.000 forskere fra hele verden deltog.

Viser resultater 71 til 80 ud af 586

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

308327 / i40