Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

09.12.2015 | Aarhus BSS

Aarhus BSS på Twitter

Twitter er et fremragende medium, når det gælder om at få sin forskning ud. Artikler, der bliver tweetet meget, har op til 11 gange så store chancer for at bliver citeret hyppigt.

Med ansættelsen af de to prodekaner mangler kun en ny institutleder for Institut for Økonomi og for Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, før fakultetsledelsen er endeligt på plads.

07.12.2015 | Aarhus BSS

De to nye prodekaner er fundet

Ny prodekan for uddannelse på Aarhus BSS bliver nuværende studieleder på Juridisk Institut, 46-årige Per Andersen, mens 52-årige Per Baltzer Overgaard fortsætter som prodekan for forskning – en post, han har bestredet siden 2011.

07.12.2015 | Aarhus BSS

Årets sidste ord – fra dekanens bord

Årsskiftet nærmer sig, og det er en anledning til at se både frem og tilbage. Tilbage på et godt år for Aarhus BSS, hvor vi også har taget hul på nogle væsentlige udfordringer. Og frem på 2016, hvor vi skal styrke Aarhus BSS yderligere.

Peter Munk Christiansen ser frem til at yde sit bidrag til at udvikle instituttet på flere dimensioner i samarbejde med instituttets mange dygtige medarbejdere.

13.11.2015 | Aarhus BSS

Peter Munk Christiansen er ny institutleder

Den nye institutleder på statskundskab bliver Peter Munk Christiansen. Han overtager tøjlerne efter Thomas Pallesen, som er blevet dekan på Aarhus BSS. I det følgende giver institutlederen sit syn på instituttets styrker, udfordringer og visioner.

Foto: Colourbox

06.11.2015 | Aarhus BSS

Twitter – et uundværligt redskab for flere og flere forskere

Twitter er populært hos et stigende antal forskere. Det er hverken tidskrævende eller kompliceret, og det giver ny inspiration gennem interaktion med andre Twitter-brugere overalt på jordkloden.

Anne Bækby Johansen. Foto: AU Foto

06.11.2015 | Navne , Aarhus BSS

Ny HR-chef på Aarhus BSS

Anne Bækby Johansen tiltrådte d. 1. november 2015 stillingen som HR-chef i det administrative center for Aarhus BSS. Det var et enigt ansættelsesudvalg, der valgte at pege på Anne til den stilling, som hun har været konstitueret i siden maj 2015.

Nyt evalueringsskema og en ny procedure for evaluering af undervisningen er på vej. Foto: AU Foto

04.11.2015 | Administrative forhold, Aarhus BSS

Nyt kursusevalueringssystem for undervisere

Et nyt værktøj til at udvikle undervisningen er på vej, nemlig et nyt evalueringsskema og en ny procedure for evaluering af undervisningen på Aarhus BSS.

Fuglesangssalen. Foto: AU Foto

04.11.2015 | Meddelelser, Aarhus BSS

Renovering på Fuglesangs Allé

I efteråret sker der en omfattende renovering af forholdene i og omkring Fuglesangssalen på Fuglesangs allé.

Kursus i Registerforskning. Foto: Colourbox

04.11.2015 | Administrative forhold, Aarhus BSS, Meddelelser

Kursus i registerforskning

Det Koordinerende Organ for Registerforskning (KOR) udbyder gratis kurser i sikker brug af registerdata. Formålet med kurset er at give de forskere, der er interesserede i at bruge registerdata i deres forskning, kompetencer til at bruge registerdata på en sikker, velgennemtænkt og etisk forsvarlig måde.

Nyt virusprogram til alle medarbejdere. Foto: Colourbox

04.11.2015 | Medarbejdere, Meddelelser, Aarhus BSS

Fremover får du mindre virus og spam på din PC

Tirsdag morgen den 10. november får du installeret en ny tjeneste på din computer, der hedder SiteAdvisor. Det er en tjeneste, der rapporterer om sikkerheden af websteder ved at undersøge nettet for virus og spam og teste de steder, den finder.

Viser resultater 71 til 80 ud af 551

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

308327 / i40