Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

Nyheder

17.09.2018 | Aarhus BSS

Hvordan vil du indrette fremtidens universitet? Få inspiration på tre gå-hjem-møder

Alle medarbejdere er inviteret til en række gå-hjem-møder, som vil give inspiration til, hvordan fremtidens undervisnings- og studiemiljøer på AU kunne se ud. Hvordan sikrer vi, at undervisning, forskning, studiemiljø mv. får så gode rammer som muligt? Kom og bliv inspireret af oplægsholdernes erfaringer med, hvordan vi skaber fremtidens…

Foto: Colourbox

20.08.2018 | Aarhus BSS

Aarhus BSS spidser pennen i kampen om de store bevillinger

Aarhus BSS har netop introduceret en ny intern peer review model, som skal styrke kvaliteten af ansøgningerne til Sapere Aude, ERC og Danmarks Grundforskningsfond. Formålet er at øge fakultetets hjemtag af eksterne midler, fortæller prodekan for forskning og talentudvikling Per Baltzer Overgaard.

Foto: Ingrid Fossum, Aarhus BSS Kommunikation.

20.08.2018 | Aarhus BSS

Det handler om samarbejde og service

Anne Bækby Johansen er pr 1. august tiltrådt som ny administrationschef på Aarhus BSS. Annes fokus er at lede en professionel administration, der kan levere god service og sammenhængende løsninger i tæt samarbejde med de faglige miljøer.

Campus 2.0 samler fakultetets aktiviter i Aarhus på tværs af Nørrebrogade. Foto: AU Foto.

20.08.2018 | Aarhus BSS

Kom med input til Campus 2.0

Aarhus BSS sætter nu gang i en bred inddragelsesproces, hvor alle fakultetets medarbejdere og studerende opfordres til at komme med input til Campus 2.0 og den nye Universitetsby. Processen kører frem til d. 1. november.

Det nye evalueringsskema skal gerne være et brugbart redskab for den enkelte underviser. Foto: AU Foto.

20.08.2018 | Aarhus BSS

Nyt evalueringsskema med mere individuelt fokus

Fakultetets fælles skema for undervisningsevaluering er netop blevet revideret. Det har resulteret i et nyt og kortere evalueringsskema og en lokalt tilpasset opfølgningsproces på institutterne. Det skulle gerne gøre skemaet til et mere anvendeligt redskab for underviserne, siger formand for Aarhus BSS Uddannelsesforum Anne Skorkjær Binderkrantz.

Viser resultater 41 til 45 ud af 639

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Arrangementer

308327 / i40