Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

Sandbjerg Gods.

02.10.2015 | Aarhus BSS

Ny rabat på brugen af Sandbjerg Gods

Pr. 1. juni 2015 blev der indført en rabat for Aarhus Universitets medarbejdere på brugen af Sandbjerg Gods som kursussted. Aftalen kommer AU’s arrangører af konferencer, seminarer m.v. på Sandbjerg Gods til gode. Den indførte rabat er på 25 %. Denne ændring er indført med henblik på at gøre det mere attraktivt for Aarhus Universitets medarbejdere…

Konkurrencerådet træffer afgørelse indenfor konkurrencelovens anvendelsesområde i sager af principiel eller særlig stor betydning, eksempelvis vedrørende større fusioner, konkurrencebegrænsende aftaler eller virksomheders misbrug af dominerende stilling. Foto: Colourbox
Pernille Wegener Jessen
Philipp Schröder

01.10.2015 | Aarhus BSS

Nyt og trimmet Konkurrenceråd med hele to forskere fra Aarhus BSS

Professor i økonomi Philipp Schröder og lektor i jura Pernille Wegener Jessen sidder begge med rundt om bordet i det nye Konkurrenceråd, som er gået fra at have 18 til blot 7 medlemmer.

01.10.2015 | Aarhus BSS

Forbedret og mere effektiv rengøring

Det gør rengøringsarbejdet mere effektivt, hvis vi alle giver en hånd med. Se, hvad du kan gøre for at hjælpe her.

01.10.2015 | Medarbejdere, Aarhus BSS

Hvordan kan CIRRAU hjælpe dig med registerforskning?

Indtil videre ligger der 50 projekter på CIRRAU’s servere. Mere end 140 brugere fra Aarhus BSS, Health, ST og samarbejdende institutioner bedriver forskning på disse projekter med administrativ hjælp og datasupport fra CIRRAU. Du kan også få hjælp!

29.09.2015 | Medarbejdere, Aarhus BSS

Nye skabeloner til Aarhus BSS visitkort er nu klar

Fra dags dato kan medarbejdere ved Aarhus BSS bestille visitkort med nyt logo ved Rosendahls-Schultz. De nye visitkort er godkendt af fakultetsledelsen og er udviklet i et samarbejde mellem Aarhus BSS Kommunikation, grafikere og systemansvarlige fra fællesadministrationen, fakultetssekretariatet og institutrepræsentanter fra Aarhus BSS.

24.09.2015 | Aarhus BSS

Workshop for Sprogfolk på tværs af Aarhus BSS og ARTS

Den 21. september mødtes sprogfolk på tværs af Aarhus BSS og ARTS til en workshop i forbindelse med udredningsarbejdet af et intensiveret uddannelsessamarbejde

02.09.2015 | Uddannelse, Aarhus BSS

Drøftelser om en styrkelse af sproguddannelserne

Der har gennem længere tid været ført drøftelser om en intensivering af uddannelsessamarbejdet i europæiske fremmedsprog mellem Institut for Kultur og Kommunikation på Arts og Institut for Erhvervskommunikation på Aarhus BSS. Arbejdet har bl.a. taget sigte på fælles fag og undervisning og andre former for fagligt samarbejde.

Officielt tiltrådte Thomas Pallesen som dekan for Aarhus BSS den 1. juli 2015. Fotos: Anders Trærup, Aarhus Universitet.

01.09.2015 | Aarhus BSS

Aarhus BSS fejrede ny dekan Thomas Pallesen

Samarbejdspartnere og medarbejdere var samlet til Thomas Pallesens tiltrædelsesreception på Aarhus BSS den 31. august.

28.08.2015 | Aarhus BSS

Professor Klaus G. Grunert udnævnes som Ridder af Dannebrog

Den 11. september 2015 udnævnes professor Klaus G. Grunert fra Aarhus BSS ved Aarhus Universitet som Ridder af Dannebrog af Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.

25.08.2015 | Aarhus BSS

Professor Finn Frandsen udnævnes som Ridder af Dannebrog

Den 11. september 2015 udnævnes professor Finn Frandsen fra Aarhus BSS ved Aarhus Universitet som Ridder af Dannebrog af Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.

Viser resultater 91 til 100 ud af 558

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

308327 / i40