Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

Officielt tiltrådte Thomas Pallesen som dekan for Aarhus BSS den 1. juli 2015. Fotos: Anders Trærup, Aarhus Universitet.

01.09.2015 | Aarhus BSS

Aarhus BSS fejrede ny dekan Thomas Pallesen

Samarbejdspartnere og medarbejdere var samlet til Thomas Pallesens tiltrædelsesreception på Aarhus BSS den 31. august.

28.08.2015 | Aarhus BSS

Professor Klaus G. Grunert udnævnes som Ridder af Dannebrog

Den 11. september 2015 udnævnes professor Klaus G. Grunert fra Aarhus BSS ved Aarhus Universitet som Ridder af Dannebrog af Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.

25.08.2015 | Aarhus BSS

Professor Finn Frandsen udnævnes som Ridder af Dannebrog

Den 11. september 2015 udnævnes professor Finn Frandsen fra Aarhus BSS ved Aarhus Universitet som Ridder af Dannebrog af Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.

Kom til inspirationsdag om effektiv feedback. Foto: Colourbox

24.08.2015 | Aarhus BSS

Sådan anvender du effektiv feedback i din undervisning

Center for Undervisning og Læring (CUL) afholder inspirationsdag om effektiv feedback for fakultetets undervisere d. 2. oktober, og her er det formålet at give deltagerne en indsigt i, hvordan det er muligt at skabe et studiemiljø med feedback af høj kvalitet.

18.08.2015 | Aarhus BSS

Ny institutleder: Ideer skal komme nedefra

Den 3. august skiftede Jacob Kjær Eskildsen officielt posten som institutleder for Institut for Forretningsudvikling og Teknologi ud med stillingen som institutleder for Institut for Virksomhedsledelse. Han ønsker at skabe et institut, hvor de bedste ideer kommer fra medarbejderne, og hvor fagligheden udvikles i forskningsmiljøerne. På en måde…

Et nyt studie fra Aarhus BSS viser, at kvinder, som udvikler psykiske problemer efter en fødsel, generelt henvender sig oftere til deres egen læge - også lang tid før graviditeten. Det giver nye muligheder for tidlig opsporing af de mest sårbare kvinder.

18.08.2015 | Aarhus BSS

Kontaktmønstret til lægen kan afsløre spirende fødselsdepression

De fleste mødre er psykisk sårbare i tiden efter en fødsel. Nogle få udvikler psykisk sygdom – og de tidligste tegn er hyppig kontakt til egen læge. Det viser et nyt studie fra Aarhus BSS.

02.07.2015 | Aarhus BSS

Stærk international profil og højt fagligt niveau i Aarhus BSS’ ph.d.-uddannelse

Aarhus BSS Graduate School havde i foråret besøg af et internationalt evalueringspanel. Resultatet af besøget er nu kommet i form af en evalueringsrapport, som bl.a. fremhæver ph.d.-programmernes høje faglige niveau og ph.d.-skolens internationale profil.

01.07.2015 | Aarhus BSS

Ny dekan: dialog og delegering i højsædet

I dag skifter Thomas Pallesen officielt posten som institutleder for Statskundskab ud med stillingen som dekan for Aarhus BSS. Efter seks år som institutleder er han godt rustet til at stille sig i spidsen og løse de udfordringer, vi står overfor – i tæt dialog med resten af fakultetsledelsen og med en høj grad af inddragelse af medarbejderne på…

01.07.2015 | Aarhus BSS

MGMT får ny institutleder – ECON kommer i genopslag

Jacob Kjær Eskildsen bliver ny institutleder på MGMT, mens institutlederstillingen på ECON kommer i genopslag efter sommerferien. Per Baltzer Overgaard konstitueres som prodekan for forskning

01.07.2015 | Aarhus BSS

Aarhus Universitet er et smørhul

Der er ikke noget bedre end at være sammen med unge mennesker, der gerne vil lære noget og opdage verden, mener professor Svend Hylleberg. Han har nu leveret dekanstafetten videre og vender tilbage til de studerende på Institut for Økonomi.

Viser resultater 91 til 100 ud af 551

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

308327 / i40