Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

06.05.2016 | Aarhus BSS

AU’s bestyrelse: Gå videre med planer om at flytte sprogfag til Arts

Aarhus Universitets bestyrelse nikkede tirsdag aften i forrige uge ja til en principbeslutning om, at Arts og Aarhus BSS kan gå videre med planerne om at rykke sprogfagene fra Institut for Erhvervskommunikation. Endelig beslutning ventes 14. juni.

Professor emeritus Jørgen Dalberg-Larsen, Juridisk Institut.

30.03.2016 | Medarbejdere, Aarhus BSS

Mindeord: Professor emeritus Jørgen Dalberg-Larsen

Professor emeritus på Juridisk Institut Jørgen Dalberg-Larsen sov den 20. marts 2016 stille ind efter kort tids sygdom. Han blev 75 år.

16.03.2016 | Aarhus BSS

Fakultetsfesten bliver til en sommerfest

Den årlige fakultetsfest på Fuglesangs Allé erstattes af en mere uformel sommerfest, hvor hvert institut samt administrationen får mulighed for at sætte sit præg på planlægningen af festen. Sommerfesten afholdes den 19. august 2016 og byder på rig mulighed for både at samles med sine kolleger og mødes på tværs af fakultetet.

16.03.2016 | Aarhus BSS

Nyt koncept giver fulde huse til ph.d.-forsvar på Juridisk Institut

Ved at udvide ph.d.-forsvar til hele temadage med 1-3 andre oplægsholdere har Juridisk Institut øget deltagerantallet markant til deres ph.d.-forsvar. Win-win for alle parter, forklarer viceinstitutleder.

Foto: AU Foto.

16.03.2016 | Aarhus BSS

Fra tal til samtale – fælles digital evaluering skal styrke undervisningen

15 forskellige evalueringsskemaer er blevet til ét digitalt, og i forårssemesteret bliver det rullet ud på alle kurser på hele Aarhus BSS. Men digitaliseringen er kun et middel: Målet er, at vi bliver bedre til at snakke om kvalitet i undervisningen.

Foto: Uffe Alici Pedersen

14.03.2016 | Aarhus BSS

"Der skal være en forståelse for, at vi er forbundne kar"

Fakultetsledelses-portræt: Jan Tønnesvang har siddet i institutlederstolen på Psykologisk Institut i godt og vel tre måneder. Mød ham til en snak om ledelse, fællesskab og synergi på tværs af fagskel - og om hans syn på potentialet for Aarhus BSS.

26.02.2016 | Aarhus BSS

Prodekanen åbner døren for idéer og spørgsmål

Hvis du har idéer til uddannelserne og studielivet på Aarhus BSS, hvis du undrer dig over nogle procedurer eller arbejdsgange, eller hvis du har forslag til forbedringer eller nye måder at gøre tingene på, så kig forbi Per Andersens kontor – døren er åben.

Foto: AU Foto.

28.01.2016 | Aarhus BSS

Peder Østergaard fortsætter som prodekan med særlige opgaver på Aarhus BSS og AU

Peder Østergaards ansættelse som prodekan er blevet forlænget i yderligere tre år fra 1. marts 2016, men med nogle ændringer i arbejdsopgaver.

28.01.2016 | Aarhus BSS

Hvorfor skal Aarhus BSS være social?

Aarhus BSS har vokseværk i cyberspace. Ikke alene blev det nye bss.au.dk lanceret i denne uge; det seneste års tid har Aarhus BSS også etableret sig på en lang række sociale medier – bl.a. Facebook, LinkedIn og Instagram. Men hvad gør det egentlig for forskningen? Og uddannelserne? Og er der virkelig grund til at være så massivt til stede?

Foto: AU Foto

28.01.2016 | Aarhus BSS

Per Andersen: Med 14.000 dagsstuderende under sine vinger

1. februar rykker 47-årige Per Andersen sit kontor ned ad Victor Albecks Vej og udskifter titlen som studieleder på Juridisk Institut med prodekan for uddannelse på Aarhus BSS. Her følger et portræt af en mand med meninger og med et ønske om at Aarhus BSS bliver bedre til at tale på tværs og langs.

Viser resultater 91 til 100 ud af 586

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

308327 / i40