BSS-Revyen 2015

Traditionen tro mødes vi til gode grin fra BSS-Revyen, som flere gange har dystet om titlen som Danmarks bedste studenterrevy og i år har sit 30 års jubilæum. Vi ser naturligvis premieren onsdag den 18. marts kl. 19. Tilmeldingsfrist: 11. marts

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Onsdag 18. marts 2015,  kl. 18:15 - 21:00

Sted

Fuglesangs Allé

”Lige på peberkornet” handler om os danskere. Om de ting vi gør og tænker. Om vores pudsigheder, lyster og om hvordan vi ser på samfundet. Showet berører stor del af det forgange års begivenheder.
Dertil kommer galskaben, der limer showet sammen og skaber grinagtige åndehuller midt i alvoren.

Arbejdet med showet har været ét langt grineflip. Og nu er det din tur til at få rørt lattermusklerne. ”Lige på peberkornet” er et helstøbt show, hvor sang, dans og satire naturligt smelter sammen. Glæd dig til de store pompøse optrin, den skæve dialog, og numre man ikke synes skal stoppe. Der underholdes på alle tangenter.

Om arrangementet med Personaleforeningen

  • Tid og sted: Vi mødes 18.15 ved Aulaen på Fuglesangs Allé til en sandwich og et glas bobler, inden showet starter kl. 19.Der er efter revyen mulighed for at hænge ud og hygge med kollegaerne
  • Pris: 70 kroner for BSS'ere og 100 kroner for gæster. Udover sandwich og bobler er der en øl/sodavand inkluderet i prisen.
  • Tilmelding: lukket