Inspirationskilde til Life Long Learning

Business and Social Sciences er en inspirationskilde inden for blandt andet karrierevejledning, alumneaktiviteter og efter-/videreuddannelse. En gruppe repræsentanter fra Nordcypern har besøgt hovedområdet for at få inspiration til at arbejde med Life Long Learning.

29.09.2011 | Cecilie Petersen

Life Long Learning handler om, at man hele livet igennem skal udvikle sine kompetencer og viden inden for både et personligt og samfundsmæssigt perspektiv. Business and Social Sciences har i dag en række forskellige aktiviteter inden for dette emne, som er blevet til inspiration for andre.

AU Career, Business and Social Sciences var i september vært for et besøg af en gruppe repræsentanter fra universiteter på Nordcypern. Dagen skulle give repræsentanterne et indblik i, hvordan hovedområdet arbejder med Life Long Learning.

Bred vifte af oplæg
Til arrangementet holdt en række medarbejdere oplæg om, hvordan de arbejder med Life Long Learning i hverdagen.

AU Career fortalte om, hvordan afdelingen arbejder med karriererådgivning til de studerende. De tilbyder bl.a. karrierearrangementer, mentorprogrammer og personlig rådgivning til studerende, der leder efter studiejob, praktikophold eller fuldtidsjob.

AU Executive gav inspiration til muligheder for efteruddannelse, bl.a. gennem præsentationer af  deres MBA- og Master-programmer. Learning Styles Lab fortalte om, hvordan man kan arbejde med forskellige læringsstile.

AU Alumnis bidrag til arrangementet handlede om, hvordan de holder kontakten til tidligere studerende gennem forskellige aktiviteter og events. Dagens sidste oplæg blev holdt af prodekan Peder Østergaard, der fortalte om de seneste dimittendundersøgelser på Business and Social Sciences.

Ifølge Mai Britt Federsen fra AU Career er arrangementet en god mulighed for alle parter til at blive inspireret og udveksle viden inden for ’Life Long Learning’.

Arrangementet er en del af et EU-finansieret projekt, VETLAM, der arbejder med udvikling af karrierevejledning og Life Long Learning. Repræsentanterne var en del af en større delegation, der sidste uge besøgte forskellige institutioner og virksomheder i Danmark. Besøget blev arrangeret af den danske konsulent Erling Have fra virksomheden nelea.dk, der bl.a. arbejder for at skabe netværk omkring læringsaktiviteter.

For yderligere oplysninger

Mai Britt Feddersen