Ny HR-chef på Aarhus BSS

Anne Bækby Johansen tiltrådte d. 1. november 2015 stillingen som HR-chef i det administrative center for Aarhus BSS. Det var et enigt ansættelsesudvalg, der valgte at pege på Anne til den stilling, som hun har været konstitueret i siden maj 2015.

06.11.2015 | Tine Bagger Christiansen

"Jeg glæder mig til at videreføre det gode arbejde med at professionalisere HR-funktionen og ph.d.-administrationen og således understøtte Aarhus BSS i også fortsat at være den foretrukne brede business school", fortæller Anne Bækby Johansen.

Anne har været ansat i Aarhus BSS HR & Ph.d. i fire år - først som HR-partner og siden maj måned i år som konstitueret HR-partnerchef.

Baggrund
Anne er 37 år, har en kandidatuddannelse i human resource management og er i gang med kandidatuddannelsen i jura.

Der var 11 ansøgere til stillingen. Ansættelsesudvalget bestod af Adm. chef Nikolaj Harbjerg, HR-partner Margrethe Vejs-Petersen, økonomichef Martha Vogdrup Berdiin, konstitueret chefrådgiver Anja Zimmerdahl Hansen og institutleder for Psykologisk Institut Carsten René Jørgensen.

Navne , Aarhus BSS