Nye konteringsprincipper er trådt i kraft

Fra september 2012 er en ny konteringsstruktur trådt i kraft, som betyder, at alle fakulteter og institutter på AU som udgangspunkt skal arbejde på samme måde. Desuden er Økonomi og Planlægning flyttet.

20.09.2012 | Andreas G. Jensby

Nye konteringsprincipper er nu implementeret på BSS. Der er sket mange ændringer i forhold til tidligere, hvor konteringen foregik i to forskellige bogføringskredse og med en anden konteringsstruktur.

- Mange ting er blevet forsimplet med det nye system, så det skulle gerne blive nemmere at arbejde med for alle fremadrettet, siger økonomichef på BSS, Martha Vogdrup Berdiin.

Hjælp til kontering
I nedenstående links kan der findes en beskrivelse af økonomimodellen på BSS, samt konteringsvejledninger til brug fra september 2012 opdelt på hhv. institutter og centre, for fællesaktiviteterne ved BSS og for eksterne projekter osv.

Økonomi og Planlægning er flyttet til Tåsingegade 1, bygning 1447, lokale 123

For yderligere oplysninger