Ph.d.Cup 2019: Er du den næste vinder?

Hvert år har fem finalister mulighed for at vinde årets Ph.d.Cup og præmien på 30.000 kr. Hvis du er dygtig til at formidle din forskning og har fået din ph.d. godkendt i 2018, kan du måske blive den næste vinder. Sidste frist for tilmelding er den 1. februar 2019.

Det er ikke let at formidle komplicerede videnskabelige resultater til den brede befolkning. Det ved Information, DR og Lundbeckfonden. De bruger derfor deres fælles projekt, formidlingskonkurrencen Ph.d. Cup’en, til at anerkende de unge forskere, der mestrer den svære disciplin.

På DR’s hjemmeside kan du se videoer med alle tidligere vindere. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med forskningsformidling på den store scene i DR Koncerthuset og på landsdækkende tv, kan du læse mere og tilmelde dig på Ph.d. Cup 2019’s hjemmeside. Der er tilmeldingsfrist den 1. februar 2019, og alle ansøgere får svar den 7. marts 2019.

Vinderen af Ph.d. Cup får 30.000 kr., som kan bruges til enten en forskningsrejse, et individuelt forløb med fokus på skriftlig forskningsformidling, eller en forskningsfilm.