Renovering på Fuglesangs Allé

I efteråret sker der en omfattende renovering af forholdene i og omkring Fuglesangssalen på Fuglesangs allé.

04.11.2015 | Tine Bagger Christiansen

Lamperne i Fuglesangssalen (bygn. 2625) trænger efterhånden til en grundig renovering. Det er derfor besluttet, at disse skal nedtages og renoveres inden årets udgang. Fuglesangssalen kan bruges som normalt i perioden.

Koglerne vil blive nedtaget fra tirsdag den 17. november kl. 14 til onsdag den 18. november kl. 15, hvor der i samme tidsrum vil blive monteret midlertidige rispapirslamper. Koglerne vil blive genmonteret onsdag den 16. og torsdag den 17. december.

Samtidig sker der en tilbygning i form af et magasinrum ved Fuglesangssalen, så der bliver mere plads til opbevaring af stole, borde mv. Kælderen under Fuglesangssalen renoveres med nye toiletfaciliteter og opholdsareal ligesom adgangsforholdene til salen ændres, så man ikke længere behøver transportere grej til salen via hovedindgangen. Og endelig udskiftes ventilationen i 2624. Auditorierne E1 og E2 samt studylounge ved biblioteket kan blive påvirket heraf. Dette vil dog primært foregå udenfor almindelig åbningstid.

Hele ombygningen finder sted i efteråret og forventes færdig ved udgangen af året. Der må derfor forventes en del håndværkere på stedet i den periode.

Meddelelser, Aarhus BSS
308561 / i40