Vil du være med til at skabe en bredere Personaleforening?

Nu har alle ansatte på BSS en unik mulighed for at blive repræsentant for Personaleforeningen og præge de arrangementer, som foreningen sætter i gang. Ved generalforsamlingen den 27. marts har alle ansatte ved BSS mulighed for at melde sig ind i bestyrelsen eller komme med gode idéer til arrangementer.

01.03.2012 | Mia Balle Laursen

Kunne du tænke dig at være repræsentant for Personaleforeningen og skabe kontakten mellem foreningen og dine kolleger?  Så skal du engagere dig i bestyrelsesarbejdet ved at melde dig ind i Personaleforeningens bestyrelse, når foreningen den 27. marts afholder generalforsamling for alle ansatte på BSS. Er du mere nysgerrig på at finde ud af, hvad Personaleforeningen laver, eller har du lyst til at komme med gode idéer til fremtidige arrangementer, er dette også en mulighed til generalforsamlingen.

Champagne og gode idéer
- Generalforsamlingen er ikke kun for de ansatte, der kunne tænke sig at deltage i bestyrelsesarbejdet. Det er også for alle, der har en god idé til et arrangement, eller som blot ønsker at mødes med sine kolleger i mere uformelle rammer.  Vores generalforsamlinger bliver nemlig altid kombineret med et arrangement, og denne gang står den på champagnesmagning, fortæller Jacob Jensen, formand for Personaleforeningen.

Ud over champagne og samvær med kolleger vil man på generalforsamlingen bl.a. diskutere foreningens opgaver samt forslag til aktiviteter fra medlemmerne og vælge en bestyrelse på minimum fem personer.

Gevinst ved bestyrelsesarbejdet
Der er god grund til at engagere sig i bestyrelsesarbejdet. Man får nemlig mulighed for at være kontaktskabende led mellem Personaleforeningen og det institut/den afdeling, man kommer fra. Derudover er man sammen med den øvrige bestyrelse med til at beslutte, hvilke arrangementer der skal laves.

Det betyder dog ikke, at man som medlem af bestyrelsen er tvunget til at stå for arrangementer eller komme med idéerne.

- Det er ofte vores medlemmer, der kommer med idéerne, og som også gerne selv vil stå for arrangementerne. Derfor kan rollen som bestyrelsesmedlem godt bestå i udelukkende at planlægge arrangementet i samråd med medlemmer, hvis det er det, man ønsker. Men man har selvfølgelig også muligheden for at lave sine egne arrangementer, siger Jacob Jensen.

Bestyrelsen mødes tre gange om året herunder en gang umiddelbart efter generalforsamlingen samt en gang før hver semesterstart. Arbejdet i bestyrelsen er frivilligt.

Om personaleforeningen
Personaleforeningen på BSS er en videreførelse af Personaleforeningen på det gamle ASB og består i dag af ca. 350 medlemmer. Foreningens primære formål er at skabe et fællesskab blandt BSS’ personalegrupper, og derfor arrangerer Personaleforeningen hver måned en række arrangementer, der kan imødekomme dette. Nogle af de arrangementer, Personaleforeningen har stablet på benene, er roning, cocktail-kursus, prøvedykning, klatring, filmaften, juletræsfest og meget andet. Desuden har medlemmer af Personaleforeningen mulighed for at komme gratis på kunstmuseet ARoS ved at låne et af foreningens adgangskort.

For fuldtidsansatte koster det 20 kr. om måneden at være medlem af Personaleforeningen, mens deltidsansatte og studentermedhjælpere betaler 60 kr. for et semester. For de penge får man masser af oplevelser og socialt samvær med sine kolleger.

Jacob Jensen
Formand for Personaleforeningen