Fribytterdrømme på Voxhall (support Marc Facchini)

Kom og hør noget rigtig god dansk musik med personaleforeningens musikklub!!!

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Fredag 21. april 2017,  kl. 20:30 - 00:00

Sted

Voxhall - Vester Allé 15 - 8000 Aarhus C

Fribytterdrømme har gennem de seneste par år gjort sig stærkt bemærket med deres ekstremt medrivende og euforiske koncerter – og bevist, at de er et af Danmarks absolut bedste live-navne inden for deres genre.

Bandet høstede roser for debutalbummet “Labyrintens Farver” samt positive koncertanmeldelser fra turnéen i efteråret 2015, der blev rundet af med et brag af en koncert i et udsolgt Lille Vega og efterfulgt af udsolgte (og næsten udsolgte) shows i foråret 2016. Henover sommeren er der blevet plads til få udvalgte festivaler, og efteråret er (udover et smut til Oslo Psych Fest) reserveret til tilblivelsen den svære toer.

Svensk P3 og dansk P6 Beat har lagt spilletid til Fribytternes radiosingle “Kosmonauten”, der stammer fra bandets debutplade, produceret i tæt samarbejde med TAPF Studio og udgivet på Suspekts pladeselskab Tabu Records.

Den kommende plade, der lige nu ligger i veer og er klar til at blive født, udkommer ligeledes på Tabu Records med Universal Music i ryggen.

Fribytterne siger selv om den forestående turné:

“Vi har nyt materiale på vej og vores forårstour kommer naturligt til at centrere sig omkring det. Det glæder vi os selvsagt til. Vi vil helt klart forsøge at skubbe til nogle grænser for vores egen musik, men forhåbentlig også den danske rockmusik. Vi sidder stadig midt i det store eksperiment af lyd og lyrik. Det er i hvert fald den følelse, vi går til vores kommende koncerter og udgivelse med. Ellers bliver det sgu bare rart at komme ud at møde publikum igen. Det er sammen med publikum, at vi har vores største oplevelser. Flere af dem tak.

Priser

  • 100 kroner for medlemmer af Personaleforeningen
  • 150 kroner for ledsagere

Tilmeld dig koncerten med Fribytterdrømme