Medarbejderservice på AU

Værktøjer, vejledninger og serviceydelser for ansatte

Slå op i emneindeks

Find person

Find AU

Bygningskort | Personsøgning | aukort@au.dk

Du er her: AU » Medarbejdere » Hovedområder » School of Business and Social Sciences » Uddannelse og kurser for ansatte

Uddannelse og kurser for ansatte

Center for Undervisning og Læring (CUL)

• Center for Undervisning og Læring er School of Business and Social Sciences' universitetspædagogiske forsknings- og udviklingsenhed.
  • Centret leverer kurser for undervisere på alle karrieretrin. Herudover forsker centeret i undervisning og læring og udfører udviklingsopgaver i samarbejde med de øvrige hovedområders universitetspædagogiske centre.
  • Formålet med CUL er at øge kvaliteten af undervisning på BSS. Det bliver gjort ved at fremme udviklingen og brugen af nye undervisnings- og eksamensformer, undervisningsevaluering, underviserkompetencer og e-læring.
  • CUL er finansieret af institutterne ved BSS.

Kurser i Blackboard

Center for Supervision

Center for Supervision tilbyder supervision til administrativt og videnskabeligt personale på AU samt studievejledere, der varetager samtaler med studerende. Det kan være supervision af samtaler om studieforsinkelser, rådgivning omkring problemer med studieforløbet, svære vejledningsforløb m.m.

Forskningslederuddannelse på AU

Efteruddannelse på AU

Erasmusstipendier for ansatte

Administrativ efteruddannelse for universitetsansatte