Du er her: AU  Medarbejdere  Institutter m.v. Nyhed

Bygningsstyrelsen gennemfører undersøgelse af sundhedspåvirkende stoffer i AU’s bygninger

Fra uge 24 og hen over sommeren gennemfører Bygningsstyrelsen en række undersøgelse i AU’s bygninger. Det sker for at kortlægge eventuelle sundhedspåvirkende PCB-stoffer i bygningerne, som led i en generel undersøgelse af alle Statens bygninger.

10.06.2014 | AU Kommunikation

Der er ingen begrundet mistanke for, at undersøgelsen vil finde for høje værdier af det sundhedsskadelige stof PCB i AU’s bygninger. Som medarbejder skal du derfor ikke være bekymret, hvis du oplever, at der gennemføres luftprøver o.lign. i de lokaler, hvor du færdes til daglig. Prøverne handler primært om at indsamle data, der kan indgå i Bygningsstyrelsens analyse.

Mange af universitetets bygninger er renoveret indenfor de senere år eller bliver det i den kommende tid. Undersøgelsen vil derfor være med til at sikre, at vi på AU får gennemgået bygningerne for PCB-stoffer og sikret, at vi i de kommende renoveringer får fjernet en eventuel tilstedeværelse af skadelige stoffer.

Bygningsstyrelsens endelige rapport forventes at foreligge juni 2015.

Spørgsmål kan rettes til Sekretariatschef Berit Kornbæk Boisen

AU Planlægning