Du er her: AU  Medarbejdere  Institutter m.v. Nyhed

Gode besparelser på taxakørsel

Hos Indkøb er de begejstrede for den nye aftale der er indgået med DAN Taxi. Nu sparer Aarhus Universitet penge, og samtidig giver indkøbsaftalen en gennemsnitlig ventetid på under fem minutter

29.05.2013 | Nurcan Yigen

Der er mange penge at spare ved at bruge den aftale, som Indkøb netop har indgået med DAN Taxi. Det kan de for alvor mærke i Storkøbenhavn, hvor besparelsen er på godt 14 pct.

Udbudskonsulenten Laura Koefoed Stadum, som har ansvaret for aftalen, er meget begejstret for den nye aftale.

”Nu har brugerne på Aarhus Universitet mulighed for at spare samtidig med, at de får en rigtig god service fra DAN Taxi. Dette på trods af, at aftalen er en frivillig aftale.  Det vil sige, at brugerne selv vælger om de vil bruge aftalen. Vi i Indkøb anbefaler, at alle benytter sig af aftalen med DAN Taxi,” forklarer Laura K. Stadum.

Indkøbsaftale giver gode servicevilkår
Udover besparelsen får brugerne også mindre ventetid på en taxa.

”De servicevilkår vi har fået ind i aftalen giver helt klart en bedre aftale. Nu har vi eksempelvis fået flere bestillingsmuligheder hos DAN Taxi, så vi minimerer ventetiden så meget som muligt. Blandt andet har sekretærerne på Aarhus Universitet mulighed for at foretage online booking, så de undgår telefonkøen,” understreger Laura K. Stadum.

Hvis du vil vide mere
Bestilling