Du er her: AU  Medarbejdere  Institutter m.v. Nyhed

Nyt kursuskatalog for administrative medarbejdere

AEUs kursus- og seminarkatalog for 2011 er netop udkommet.

21.12.2010 | Ida Hammerich Nielson

AEU (Administrativ Efteruddannelse for Universitetsansatte) er en samarbejdsorganisation dannet af de danske universiteter, som udbyder efteruddannelse for medarbejdere, der beskæftiger sig med administration på de danske universiteter.

I år udkommer kataloget kun i en elektronisk version, som findes på hjemmesiden www.aeu.dk, hvorfra du kan downloade det som pdf-fil. På hjemmesiden kan du læse om de enkelte kurser og seminarer samt tilmelde dig.

AEU udbyder kurser og seminarer inden for blandt andet studieadministration, vejledning, indkøb, økonomi og personale­admini­stration. Derudover udbyder AEU lederudviklingsforløb og projekt­leder­­uddannelse. Arrangementerne er tilrettelagt, så der etableres videndeling og skabes merværdi for både den ansatte og ansættelsesstedet.

Der vil løbende blive fremsendt elektroniske informationsfoldere for de enkelte aktivi­te­ter, som du også kan hente på www.aeu.dk.