Du er her: AU  Medarbejdere  Institutter m.v. Nyhed

Spørgeskema fra Kvalitetsudvalget

Undervisere og studerende på AU vil i denne uge modtage et spørgeskema fra ministeriets Udvalg for Kvalitet og Relevans i de Videregående Uddannelser.

16.06.2014 | Andreas G. Jensby

Udvalg for Kvalitet og Relevans i de Videregående Uddannelser kom i april måned med rapporten ”Nye veje – fremtidens videregående uddannelsessystem” og ønsker ”at indsamle viden om de studerendes og undervisernes syn på og arbejdet med kvalitet og relevans i uddannelsen og i selve undervisningen”, hedder det i et brev fra udvalget til de danske universiteter.

Spørgeskemaet kommer fra analysefirmaet Epinion og forventes at lande i indbakken onsdag.

Medarbejdere, Forside