Du er her: AU  Medarbejdere  Institutter m.v. AU Uddannelse - Medarbejderportal Høringside om AU Library og fremtidigt samarbejde med Det Kgl. Bibliotek

Høringside om AU Library og fremtidigt samarbejde med Det Kgl. Bibliotek

På baggrund af fusionen mellem Statsbiblioteket og det Kongelige Bibliotek den 1. januar 2017 under navnet "Det Kgl. Bibliotek" har Universitetsledelsen og bestyrelsen på AU besluttet at overdrage AU Library til Det Kgl. Bibliotek.

Beslutningen er truffet på baggrund af en høringsproces, som har sikret en bred involvering af VIP, studerende, biblioteksmedarbejdere og andre administrative medarbejdere. Det har frembragt et solidt beslutningsgrundlag for Universitetsledelsen og universitetets bestyrelse.

Du kan orientere dig i baggrundsdokumenter, høringssvar mv. og den seneste version af aftalegrudlaget her på siden via menuen til højre.

Overblik over procesplanen

Illustrationen herunder viser et foreløbigt overblik over procesplanen, der skal kvalificere aftalegrundlaget. Se den fulde procesplan for detaljer om datoer mv.

Farvekoder: Mørk blå: Ledelsesprocesser. Violet: LSU-processer. Grøn: Analyser.  Turkis: Fakultetsprocesser. Orange: Medarbejdermøder.