Du er her: PURE Vejledninger og support Personlig hjemmeside

Personlig hjemmeside

Med undtagelse af personstamdata redigeres den øvrige tekst på din personlige hjemmeside via din profil i Pure. Her kan du også uploade et billede af dig selv, der vises på hjemmesiden.

Hvis du har brug for at ændre dine personstamdata (enhed, telefonnummer, stillingsbetegnelse, institutadresse m.v.), så skal du kontakte din lokale medarbejderstamkortredaktør, læs mere her: medarbejderstamkortet.

For at redigere tekst eller uploade billede i Pure, klik på Rediger profil:


Upload profilbillede

I din profileditor skal du klikke på 'Tilføj fil' under Profilbilleder og tilføj billedet som når du vedhæfter en fil til en mail:

Størrelsen på filen burde være underordnet, da billedet automatisk bliver skaleret, så det passer til hjemmesiden. Vi anbefaler dog, at der ikke uploades alt for store eller små billeder, da nogle browsere (eller enkelte versioner af forskellige browsere) kan have svært ved at håndtere visningen. 

Fra hjemmesiden kan man få vist billedet i den originale størrelse. Det sker typisk ved at højreklikke på det og klikke 'åben i ny fane', 'vis billede' eller lignende alt efter hvilken browser, der benyttes. På den måde kan billedet fx bruges til presse.

Vær opmærksom på følgende: 

  • Vi anbefaler portrætformat 3:2.  
  • Billedet skal have formatet .jpeg for at blive korrekt vist på alle typer af AU hjemmesider.
  • Vi anbefaler en filstørrelse mellem 200kb og 900kb
  • Billedets filnavn (det der står før .jpeg) må ikke indeholde tegn som: . @ / \ ? : * ” < >
  • Du kan godt have mere end et billede i Pure, men kun ét vises på hjemmesiden, sørg for at det der skal vises står øverst

Tilføj/rediger tekstelementer

I Pure har du forskellige muligheder for at tilføje tekst til din profil. I profileditoren under 'Udvidet information' skal du trykke på 'Tilføj profilinformation', herefter kan du vælge mellem fire typer fra en dropdownmenu:


Curriculum Vitae

Tekst der oprettes her kan efterfølende hentes ind som element i et CV. Fordelen ved at bruge denne editor er at man har flere formateringsmuligheder end man har i CV-modulet.

Læs mere om at oprette og redigere dit CV i Pure her: Curriculum Vitae


Yderligere information

Dette element egner sig godt til længere tekst og det er også muligt at indsætte relevante billeder. Når man opretter indhold her, så vil man få et nyt faneblad med titlen 'Yderligere information' på sin hjemmeside (titlen kan ikke ændres):


Ekstra tekst til hjemmeside

Dette element kan bruges til en ganske kort tekst, som fx træffetider eller overordnede arbejdsområder. Teksten kommer til at stå lige efter dine personstamdata på din personlige hjemmeside.


Profil

Dette element er bedre egnet til mellemlange tekststykker. Det står adskilt fra dine personstamdata og der bliver automatisk tilføjet overskriften 'Profil' til indholdet (overskriften kan ikke fjernes eller ændres).


Ændring af visningsnavn

Du kan ændre dit visningsnavn på mit.au.dk.

Visningsnavnet er det navn, der bliver vist i AU’s systemer, mailafsenderfelt, i Pure, medarbejderlister på web og på din personlige hjemmeside (Pure) - alle systemer der benytter persondata fra AU’s medarbejderstamkort.

Læs mere om ændring af visningsnavn her

Publiceringsnavn

Hvis du publicerer under et andet navn, eksempelvis uden æ, ø eller å, så kan du tilføje et publiceringsnavn i Pure, som automatisk sættes på de bidrag du bliver tilknyttet.

I profileditoren, skal du under 'Navnevarianter', trykke på knappen 'Tilføj navn...'. Herefter får du mulighed for at indtaste for- og efternavn matchende det du normalt publicerer under:

372211 / i40