Du er her: PURE Hjælp og vejledninger Indberet til PURE for Aarhus BSS

Indberet til PURE for Aarhus BSS

Er du forsker på Aarhus BSS skal du indberette dine publikationer på denne side. Giv AU Library, BSS nogle få oplysninger om dig selv og din publikation og vi vil herefter registrere den i PURE for dig og gøre den Open Access tilgængelig (hvis muligt).

Tjek om din publikation allerede er på din personlige hjemmeside før du indberetter - måske har en af dine medforfattere allerede indberettet den.

Indberet til PURE for Aarhus BSS

Indberetningsformular

Oplysninger om dig:

Oplysninger om din publikation og Open Access:

Er din publikation 'Gylden' Open Access skal du angive DOI eller link i 'Elektronisk kopi: DOI/Link'
Er din publikation 'Grøn' Open Access skal du uploade post-print via 'Elektronisk kopi: Fil'

Når du trykker 'Send til AU Library, BSS' kan du gennemse og bekræfte de indtastede oplysninger før du sender indberetningen. Efter indberetning modtager du en mail med kvittering for modtagelse.

Din publikation vil blive synlig på din personlige hjemmeside indenfor fem arbejdsdage.

Vil du kontaktes omkring indberetningen?

Hvorfor kan jeg ikke skrive mere om publikationen?

AU Library, BSS skal kun bruge få oplysninger for at kunne registrere din publikation. Vi har derfor begrænset de bibliografiske oplysninger du skal oplyse til følgende:

• Titel
  • En elektronisk kopi: Enten DOI/link eller en fil
  • Forfatter(e)

Har vi disse oplysninger har vi tilstrækkelig information til at finde de resterende oplysninger der skal bruges.

Har du ikke et DOI/link eller en fil, kan du indtaste publikationsoplysninger i feltet 'Anden info om publikationen'.

Hvad hvis jeg indberetter på vegne af en forsker?

Hvis du indberetter på vegne af en forsker, skal du:

• Udfylde 'Dit navn' med dit eget navn
  • Udfylde 'Din AU e-mail' med din egen mail
  • Udfylde 'Institut' med forfatterens instituttilknytning

Vær derudover opmærksom på, at du - og ikke forfatteren - vil blive kontaktet af AU Library, BSS i tilfælde af manglende informationer for indberetningen.

Hvad med Open Access?

AU Library, BSS sørger for at registrere din publikation korrekt og gøre den tilgængelig hvis den er Open Access. Du skal blot huske:

• Er din publikation 'Grøn' Open Access (dvs. forlaget tillader upload af post-print) skal du uploade et post-print via 'Elektronisk kopi: Fil'
  • Er din publikation 'Gylden' Open Access (dvs. at du har betalt for at gøre den tilgængelig) skal du angive en DOI eller et link via 'Elektronisk kopi: DOI/Link'

Læs mere om Open Access på AU

Hvordan indberetter jeg andet end publikationer?

Indberetningsformularen er kun beregnet til indberetning af publikationer til PURE.

Vil du oprette andet indhold i PURE, f.eks. cv'er, aktiviteter eller projekter, skal du selv logge ind i PURE og gøre det.

Gå til PUREs hovedside

Fortæl os hvad du synes

AU Library, BSS evaluerer løbende indberetningsformularen. Følg linket nedenfor for at besvare et kort spørgeskema om indberetningsformularen. Besvarelse tager ca. 5 min.

Når du modtager en kvittering ifm. indberetning modtager du samtidig dette link. Du kan besvare spørgeskemaet så mange gange du vil.

Du er også velkommen til at skrive en mail eller kontakte dit instituts kontaktperson (se kontakt oplysninger under 'Kontakt') hvis du har feedback.

Kontakt

Har du spørgsmål til formularen eller ønsker du at indberette per mail kan du kontakte AU Library, BSS

Du er også velkommen til at kontakte dit instituts PURE-kontaktperson her