Du er her: AU  Medarbejdere  Organisation og ledelse Tilbagevendende events Aarhus Universitets årsfest 2018

Aarhus Universitets årsfest 2018

Aarhus Universitet begyndte sit virke den 11. september 1928 og holder hvert år en fest for at markere sin grundlæggelse. Til festen inviterer vi ud over medarbejdere også samarbejdspartnere, hvis støtte til Aarhus Universitet er helt uundværlig.

Årsfesten 2018 fejres den 14. september
Festdagen indledes kl. 13.30 med taler, festforelæsning, musikalsk indslag, promovering af æresdoktorer og pris- og legatoverrækkelser i Aulaen på Ndr. Ringgade.

Om aftenen fortsætter festen i Musikhuset Aarhus kl. 20.00, hvor der i Store Sal vil være koncert under ledelse af kapelmestrene Peter Vuust og Per Chr. Frost. Efter underholdningen inviteres alle gæster til snacks og vin i foyeren. Alle medarbejdere inkl. ledsager kan tilmelde sig højtideligheden i Aulaen på Aarhus Universitet samt aftenfesten i Musikhuset Aarhus.

Se det samlede program for dagen her
Se invitationen her

Tilmeldingen åbner den 6. august, og tilmeldingsfristen er den 21. august
Medio uge 36 udsendes besked pr. mail om udfaldet af lodtrækningen.

Pladserne til medarbejdere (med ledsager) til Aulaen om eftermiddagen og til Store Sal om aftenen fordeles relativt efter antallet af medarbejdere på de fire fakulteter og administrationen, så alle har lige store chancer for at få en plads. Lodtrækningen foretages af KongresKompagniet.

Ønsket er, at så mange som muligt får glæde af højtideligheden i Aulaen og aftenarrangementet i Musikhuset. KongresKompagniet, som står for elektronisk distribution af billetterne, vil derfor gerne have besked, hvis man er forhindret i at komme. Det gælder også, hvis det viser sig at være tilfældet, efter man har fået tilsendt billetter.

Kontakt i så fald venligst KongresKompagniet på mailadressen meda@kongreskompagniet.dk eller tlf. 8629 6960 med oplysning om billetternes placering i Store Sal (indgang, række, sæde). Det samme gælder for adgangskort til aulahøjtideligheden. På den måde kan andre få glæde af pladserne.

OBS: Vi sender igen i år billetter og adgangskort elektronisk. Det betyder, at man selv skal printe og medbringe sine billetter og adgangskort.

____

Universitetets fødselsdag fejres traditionelt med eftermiddagshøjtideligheden i universitetets aula og aftenfesten i Musikhuset Aarhus den 14. september.

90-års fødselsdagen fejres tillige fredag den 21. september, når Studenterrådet, AU Sport og universitetet inviterer alle studerende og medarbejdere til Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag fra kl. 08-24. Læs mere her

301954 / i40