For medarbejdere i Administrationscenter Nat-Tech

Medarbejderportal

  • For medarbejdere i Administrationscenter Nat-Tech

Corona

Er du i tvivl om hvad du skal gøre, hvis du mistanke om at du er smittet med COVID-19? Eller hvis du bliver kontaktet af en studerende, som er testet positiv? Medarbejdere i Administrationscenter Nat-Tech skal følge de samme procedurer som på Nat og Tech.


Kompetenceudvikling

I budgetåret 2020 modtager Administrationscenter Nat-Tech igen en pulje på ca. kr. 300.000 til fordeling på ansøgninger fra Administrationscentrets medarbejdere til (med)finansiering af kursus/seminar/kompetenceaktiviteter i 2020.


Visninger
Vores Digitale Arbejdsplads
Bliv klogere på digitalisering

Tjenestebiler

Administrationscenter Nat-Tech Aarhus har to tjenestebiler til rådighed, en Kia og en VW Polo. Bilerne bookes via Outlook-kalenderen (vælg 'All equipment')  under navnene:

  • Bil Aarhus STADM AY46129 (Polo)
  • Bil Aarhus STADM AY21284 (Kia)

Derudover en trailer og fem cykler. Alle kan bookes via Outlook-kalenderen. Kontakt Nat-Tech Bygningsservice for yderligere info på stbyg2service@au.dk 

Administrationscenter Nat-Tech Foulum kan benytte Centerdrifts tjenestebiler. Bilerne bookes via Outlook-kalenderen.

Administrationscenter ST Aarhus' tjenestebiler, en Kia (til venstre) og en VW Polo (til højre). Foto: Christina Troelsen
Administrationscenter ST Aarhus' tjenestebiler, en Kia (til venstre) og en VW Polo (til højre). Foto: Christina Troelsen

Lønforhandlinger 2021

Tidsplan for lønforhandlingsprocessen for Administrationscenter Nat-Tech kan findes her.

Dialogmøder om lønforhandling 2021:

Der blev i januar afholdt dialogmøder som optakt til årets lønforhandhandlinger.

Se slides fra dialogmøderne

Fælles arbejdskultur

Grafik: Christina Troelsen

Dokumentet beskriver de fælles rammer for arbejdskultur og samarbejde, arbejdstid, fravær og ferie i Administrationscenter Nat-Tech. Den fælles arbejdskultur er vedtaget af LSU 9. oktober 2017. Download dokumentet.


Flekstidsaftale

Den fælles flekstidsaftale, som gælder fra den 1. november 2018, har til formål at give fælles rammer for fleksibilitet, frihed til at planlægge arbejdstid i forhold til særlige belastninger, opgaver og dermed et bedre arbejdsmiljø og ikke mindst skabe balance mellem arbejde og fritid.
Aftalen omfatter HK, PROSA, KS og akademiske medarbejdere uden rådighedstillæg. Der er særlige grupper der er undtaget i f.eks BYG og fleksjob.
Download flekstidsaftalen


Arbejdsmiljøorganisation

Ved du, hvem din arbejdsmiljørepræsentant er og hvilken arbejdsmiljøgruppe, du tilhører? Se oversigt over Arbejdsmiljøorganisationen ved Administrationscenter Nat-Tech (pdf).


Dialogmøder

Her vil løbende blive lagt materiale fra administrationscentrets dialogmøder.


Dialogmøder om ny ferielov og administrationscentrets strategi - september 2020

Her finder du de slides, der blev præsenteret på møderne, samt en lydoptagelse af mødet på Zoom 30. september:


NYHEDSBREVE

Internt Nyt for Administrationscenter Nat-Tech udsendes ca. hver 2. måned til alle medarbejdere i administrationscentret. Har du ikke modtaget nyhedsbrevet eller har du spørgsmål, kan du kontakte Christina Troelsen cts@au.dkStrategi

Administrationscentret har vedtaget en strategi for 2021-2025. Se strategien her

Strategien udmøntes i nogle indsatsområder og konkrete aktiviteter. En oversigt over indsatsområderne, som revideres løbende, kan du se her.  

Se evt. også den tidligere strategi for 2016-2020 her (pdf).