Aarhus (PASTA)

VELKOMMEN TIL PASTA

Personaleforeningen Administrationscenter Nat-Tech, Aarhus


Her på siden kan du løbende holde dig orienteret om PASTA's faste medlemsfordele, arrangementer, særlige tilbud, konkurrencer og andet godt for ansatte ved Administrationscenter Nat-Tech i Aarhus.

Massageordning på Ny Munkegade - CityFys

PASTA har en massageordning med CityFys, hvor deres behandler Thomas Stagaard Jensen to gange om måneden kommer forbi Ny Munkegade med sin massagebriks.

Det betyder, at du som medlem af PASTA har mulighed for at booke tid til fysiurgisk massage i løbet af arbejdsdagen til yderst favorabel pris. Bare husk at flexe ud imens.

Hver behandling varer 30 minutter og koster 150 kr.
Normalpris er 240 kr., men PASTA bidrager med 90 kr. pr behandling. 

Betal kontant eller via Mobile Pay til nummeret 30561. 
Husk at skrive "Aarhus Uni" i kommentarfeltet i Mobile Pay, når du betaler. Og husk, at du også skal betale, hvis du udebliver fra din massage.

Massagen foregår i lokale 1530-127 (Vandrehallen på Matematik).

Husk at medbringe dit eget håndklæde eller lagen.

Massageordning på Katrinebjerg - Charlottehøj Fysioterapi

For at gøre massage mere tilgængeligt for PASTA-medlemmer på Katrinebjerg, har PASTA oprettet en favorabel massageordning med Charlottehøj Fysioterapi på Finlandsgade. Massagen må gerne bookes i arbejdstiden - blot du husker at flexe ud imens.

Hver behandling varer 30 minutter og koster 150 kr.
Normalpris er 250 kr., og PASTA bidrager med 100 kr. pr behandling. Egenbetalingen afregnes direkte med Charlottehøj ifm. massagen.

Booking
Ved din første konsultation/booking skal der tidsbestilles via telefon 8616 0636. Herefter kan du blive sat op til at kunne booke online fremadrettet, hvis du vel at mærke ikke ønsker at gøre brug af telefonisk henvendelse for bookinger.

Ved telefonisk henvendelse kan tidsbestillinger foretages i tidsrummet 07:30 – 17:00 (dog inden 14:00 om fredagen). Aftaler kan bookes i hele klinikken åbningstid. Ved online booking er der et begrænset udvalg af tider tilgængelige.

Hvis du ønsker at bruge onlinebookingssystemet efter første telefoniske henvendelse, så husk at angive vores personaleforeningsnavn ”PASTA” under feltet ”Evt. bemærkninger”.

NB! Ordningen kan benyttes max. 2 gange pr. måned pr. medlem.

Sted
Massagen foregår hos Charlottehøj Fysioterapi på Finlandsgade 33, 8200 Aarhus.

Kom gratis på Moesgaard Museum

PASTA har mulighed for at booke to særlige PASTA-billetter pr. dag til Moesgaard Museum, så medlemmer kan besøge museet ganske gratis. PASTA-billetterne uddeles efter først-til-mølle-princippet. Hver PASTA-billet giver adgang til én person.

Sådan booker du

Start med at booke "Moesgaard kort, ST ADM Personaleforeningen PASTA" i Outlook-kalenderen hele den dag, du vil besøge Moesgaard Museum. Booking foregår på samme måde, som hvis det var en person, du skulle indkalde til møde.

PASTA-billetterne gælder kun én dag og kan max bookes én gang pr. kalendermåned pr. medlem.

Hvis du har problemer med at booke kortene i kalenderen, kan du kontakte Lene Nielsen eller Poul Tolstrup Holbøll.
 

Udstedelse af PASTA-billetter

Når PASTA-billetterne er booket i kalenderen, send da en e-mail til Poul Tolstrup Holbøll (poho@au.dk) eller Lene Nielsen (lenenielsen@au.dk) for at få udstedt de elektroniske billetter. PASTA-billetterne sendes til en valgfri e-mailadresse.
 

Medlemsrabat

Som PASTA-medlem kan du få 10% rabat i café og museumsbutik ved at medbringe et foto af PASTAs medlemskort eller fremvise det på din mobil. Foto af medlemskortet fremsendes ifm. udstedelsen af de elektroniske billetter.

Køb ind i INCO

PASTA’s medlemmer kan nu handle ind i INCO (Blomstervej 5, 8381 Tilst) med vores INCO-kort.

Kortet reserveres, afhentes og afleveres efter aftale hos Poul Tolstrup Holbøll.

Meld dig ind

Bliv medlem af PASTA ved at udfylde den online indmeldelsesblanket - og få glæde af alle foreningens tilbud og fordele.

Skriv til os

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål, ris, ros eller gode idéer til arrangementer på pasta@au.dk.