Aarhus (PASTA)

VELKOMMEN TIL PASTA

Personaleforeningen Administrationscenter Nat-Tech, Aarhus


Her på siden kan du løbende holde dig orienteret om PASTA's faste medlemsfordele, arrangementer, særlige tilbud, konkurrencer og andet godt for ansatte ved Administrationscenter Nat-Tech i Aarhus.

Massageordning på Ny Munkegade - CityFys

** OBS! Massageordningen er midlertidigt på pause. **

PASTA har en massageordning med CityFys, hvor behandler Lisa Mai Toft to gange om måneden kommer forbi Ny Munkegade med sin massagebriks.

Det betyder, at du som medlem af PASTA har mulighed for at booke tid til massage, bindevævsmassage og massageterapi i løbet af arbejdsdagen til yderst favorabel pris. Bare husk at flexe ud imens.

Hver behandling varer 30 minutter og koster 150 kr.
Normalpris er 240 kr., men PASTA bidrager med 90 kr. pr behandling. 

Betal kontant eller via Mobile Pay til nummeret 30561. 
Husk at skrive "Aarhus Uni" i kommentarfeltet i Mobile Pay, når du betaler. Og husk, at du også skal betale, hvis du udebliver fra din massage.

Massagen foregår i lokale 1530-127 (Vandrehallen på Matematik).

Massageordning på Katrinebjerg - Charlottehøj Fysioterapi

Charlottehøj Fysioterapi har igen åbent for massage!

OBS: For at få massage skal du kunne fremvise en højst 72 timer gammel negativ coronatest eller dokumentere at du er vaccineret eller tidligere har været smittet med corona. Indtil coronapasset fungerer kan Appen MinSundhed benyttes.

-------------

For at gøre massage mere tilgængeligt for PASTA-medlemmer på Katrinebjerg, har PASTA oprettet en favorabel massageordning med Charlottehøj Fysioterapi på Finlandsgade. Massagen må gerne bookes i arbejdstiden - blot du husker at flexe ud imens.

Hver behandling varer 30 minutter og koster 150 kr.
Normalpris er 250 kr., og PASTA bidrager med 100 kr. pr behandling. Egenbetalingen afregnes direkte med Charlottehøj ifm. massagen.

Booking
Ved din første konsultation/booking skal der tidsbestilles via telefon 8616 0636. Herefter kan du blive sat op til at kunne booke online fremadrettet, hvis du vel at mærke ikke ønsker at gøre brug af telefonisk henvendelse for bookinger.

Ved telefonisk henvendelse kan tidsbestillinger foretages i tidsrummet 07:30 – 17:00 (dog inden 14:00 om fredagen). Aftaler kan bookes i hele klinikken åbningstid. Ved online booking er der et begrænset udvalg af tider tilgængelige.

Hvis du ønsker at bruge onlinebookingssystemet efter første telefoniske henvendelse, så husk at angive vores personaleforeningsnavn ”PASTA” under feltet ”Evt. bemærkninger”.

NB! Ordningen kan benyttes max. 2 gange pr. måned pr. medlem.

Sted
Massagen foregår hos Charlottehøj Fysioterapi på Finlandsgade 33, 8200 Aarhus.

Kom gratis på Moesgaard Museum

** OBS! Moesgaard Museum genåbner d. 21. april. Se her de gældende retningslinjer for et besøg. **

Bemærk at man skal købe entrebilletter online hjemmefra, før man besøger museet. Denne foranstaltning er af sikkerhedsmæssige hensyn for at sikre afstand mellem gæsterne. Når man låner årskortet, er det gratis at købe denne entrebillet online.

PASTA har mulighed for at booke to særlige PASTA-billetter pr. dag til Moesgaard Museum, så medlemmer kan besøge museet ganske gratis. PASTA-billetterne uddeles efter først-til-mølle-princippet. Hver PASTA-billet giver adgang til én person.

Sådan booker du

Start med at booke "Moesgaard kort, ST ADM Personaleforeningen PASTA" i Outlook-kalenderen hele den dag, du vil besøge Moesgaard Museum. Booking foregår på samme måde, som hvis det var en person, du skulle indkalde til møde.

PASTA-billetterne gælder kun én dag og kan max bookes én gang pr. kalendermåned pr. medlem.

Hvis du har problemer med at booke kortene i kalenderen, kan du kontakte Lene Nielsen eller Poul Tolstrup Holbøll.

Udstedelse af PASTA-billetter

Når PASTA-billetterne er booket i kalenderen, send da en e-mail til Poul Tolstrup Holbøll (poho@au.dk) eller Lene Nielsen (lenenielsen@au.dk) for at få udstedt de elektroniske billetter. PASTA-billetterne sendes til en valgfri e-mailadresse.

Husk at bestille entrébillet også

Grundet Corona er der en begrænsning i max. antal tilladte gæster på samme tid på museet, og du skal derfor - foruden bestilling af en PASTA-billet - også booke en separat entrébillet med angivelse af ankomst tidspunkt. Denne entrébillet er gratis, men er påkrævet for at styre antallet af gæster.

Bestilling af denne separate entrébillet gøres via Moesgaard Museums webshop ved at booke en ’Entrébillet for Klubmedlemmer, Sponsorer, VIP’s og Foreninger’ til den dato og det tidspunkt, som du ønsker at besøge museet. Entrébilletten findes under menuen ’Billetter’.

Hvis du skal flere personer af sted, er det også muligt at købe alm. entrébilletter i webshoppen. Du skal blot trykke på ’Shop videre’ i indkøbskurven.

Rabatfordele med adgangskortet

  • 10% rabat på varer i museets shop (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)
  • 10% rabat i museets café
  • 20% rabat på guidede ture (gælder selve rundvisningsprisen ekskl. entré)

Bliv gratis medlem af Helsemins fordelsklub

Helsemin er eksperter inden for sund og naturlig livsstil, og nu giver PASTA dig mulighed for gratis medlemskab af deres fordelsklub, hvor du kan få eksklusive tilbud og rabatter hos både Helsemin og deres partnere.

Helsemin har eksisteret i mere end 25 år, og i Aarhus har de to fysiske butikker - en ved Bruuns Galleri og en tæt ved Magasin.

Medlemsskabet af fordelsklubben koster normalt 49 kr. årligt, men som PASTA-medlem kan du få det gratis.

Læs mere om fordelene som Care Plus-medlem hos Helsemin - og se en liste over deres partnere, hvor du også kan få rabatter.

  • Send en mail til pasta@au.dk for at benytte dig af aftalen.
  • Send også en mail til pasta@au.dk, når du efter et år som medlem af Helsemins fordelsklub via PASTA modtager en SMS om, at dit medlemskab udløber. Så forlænger vi det.

Køb ind i INCO

PASTA’s medlemmer kan nu handle ind i INCO (Blomstervej 5, 8381 Tilst) med vores INCO-kort.

Kortet reserveres, afhentes og afleveres efter aftale hos Poul Tolstrup Holbøll.

Kommende arrangementer

Ingen nyheder i denne liste

Meld dig ind

Bliv medlem af PASTA ved at udfylde den online indmeldelsesblanket - og få glæde af alle foreningens tilbud og fordele.

Skriv til os

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål, ris, ros eller gode idéer til arrangementer på pasta@au.dk.