En pølse skal serveres med føl'se - UDSOLGT!

Så er der pølse-workshop! Det kræver ikke stort og smart udstyr at fremstille en gourmetpølse – tværtimod! Det er råvarerne i pølsen, der tæller. Under kyndig vejledning får du mulighed for at producere lige præcis den pølse, du ønsker. Og en pølse skal serveres med føl'se. OBS: UDSOLGT!

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Torsdag 30. november 2017,  kl. 17:00 - 20:00

Sted

AARHUS TECH

Har du lyst til at prøve selv at fremstille en gourmetpølse med lige præcis den smag, du ønsker? Deltagerne får et startsæt med kød, basiskrydderier, tarme og udstyr, og lærer at fylde deres egen gourmetpølse. Pølsehornet og sprøjteposen kan du tage med hjem.

For at få pølsen til at smage, som du ønsker, skal du selv medbringe krydderurter, bacon, ost, øl, juice eller hvad nu end du ønsker, pølsen skal smage af. Vi slutter aftenen med at smage og vurdere de producerede pølser.

Kl. 16:30 mødes vi uden for indgangen til bygning 1521 og følges til AARHUS TECH, Skolen for trends og gastronomi, Dollerupvej 4, 8000 Aarhus C.

Kl. 17:00 går vi ombord i pølsens fantastiske univers!

  • PASTA-pris: Gratis (normalpris: 75 kr.)
  • Tilmeld dig her

OBS: PASTA's arrangementer er for medlemmer medmindre andet er angivet.