Madlavningskursus: Plantemad i nytårsklæ’r 2020

Start året bæredygtigt op med inspiration fra det plantebaserede køkken. Tag på madlavningskursus hos Mia Skøtt Møbjerg (mia-mad.dk) med fokus på sanselig, sund og hverdagsfestlig mad.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Torsdag 16. januar 2020,  kl. 16:00 - 20:00

Sted

Hans Hartvigs Seedorff Stræde, 8000 Aarhus C

Madlavningskursus. Grafik: Marie Oue Hansen/Canva
Madlavningskursus. Grafik: Marie Oue Hansen/Canva
  • Pris: 200 kr. (Normalpris: 375 kr.)
  • Tilmelding: Tilmeld dig her (senest 8. januar 2020 kl. 12)
  • Deltagere: Max 20

Der er mange gode grunde til, at planter spiller en hovedrolle i køkkenet. På kurset ”Plantemad i nytårsklæ’r” har vi særligt fokus på velsmagenhed; nemlig tilberedningsteknikker, råvarer og kombinationer af retter, der sammen skaber et rent festfyrværkeri af smag. Med udgangspunkt i sæsonens grøntsager og frugter vil menuen være sammensat så den mætter og ernærer. Julens overflod træder lidt i baggrunden og fokus rettes i stedet mod sanselig, sund og hverdagsfestlig mad.

Vi starter kurset med et kort oplæg om bl.a. grundsmage, teksturer og ernæring. Derefter kokkererer vi sammen for til sidst at dække bord og nyde den tilberedte mad. Blandt aftenens plantehovedroller finder vi valnødder, tofu, grønkål, quinoa, løg, rødbeder og danske æbler. Alle retterne vil være 100% plantebaserede og egnede som aftensmad i hverdagen.

Kurset afholdes af Mia Skøtt Møbjerg fra www.mia-mad.dk.


OBS: PASTA's arrangementer er for medlemmer medmindre andet er angivet.