Hjælperkorps

PFF hjælperkorps

Hvis man gerne vil hjælpe med små-opgaver i personaleforeningens regi, uden at binde sig til at være medlem af bestyrelsen, kan man melde sig til PFF hjælperkorpset - enten som områdeambassadør eller som hjælper til løbende opgaver.

Område ambassadører tager ansvar for et specifikt PFF område. Hvis man f.eks. bruger Motionsrummet ofte, kan man, med jævne mellemrum, give en maskine en ekstra grundig aftørring. Man kan tage en lille runde på Beachvolley banen, og luge ukrudt og fjerne sten fra sandet. Man kan rydde op og tørre af i Hyggehjørnet, hvis det er nødvendigt eller man tage en oprydningsrunde i Billiardrummet.

Man kan desuden indberette mangler. Komme med forslag til forbedringer og hjælpe med jævnlig rengøring

Hjælpere til løbende opgaver vil blive spurgt om hjælp til konkrete enkeltstående opgaver. Melder man sig her vil man komme på en 'tilkalde-liste'

Man kan f.eks. blive bedt om at hjælpe med at registrere tilmeldte, bestille/hente kage i kantinen, sørge for kaffe, øl sodavand samt for oprydning bagefter.
Stille borde og stole op, rydde dem væk igen.

Man lover sig ikke til andet end det man har overskud til. Det er altid tilladt at sige nej til en opgave. Det er til enhver tid muligt at afmelde sig. 

Tilmelding til PFF hjælperkorps

Tilmeld som PFF hjælper

PFF Hjælper