Personaleforeningen

Om Personaleforeningen

Hvem er vi?

Personaleforeningens formål er at planlægge, organisere og afholde arrangementer til glæde for alle medarbejdere ved AU Viborg. Alle vores arrangementer er åbne for alle - både fastansatte og studerende.

Personaleforeningens bestyrelse er frivillige der gør arbejdet fordi vi synes det er sjovt og rigtig gerne vil se jer alle sammen ved sociale arrangementer. Vi gør det fordi vi mener, at det er med til at gøre AU Viborg til en endnu bedre arbejdsplads.

Personaleforeningen står for vedligehold og nyindkøb af træningsredskaber og diverse fritidsaktiviteter i motionsrummet, nogle fælles faciliteter samt PFF-køkkenet.

Se oversigt over faciliteter her                      Vi har også en Facebook-side

Aktiviteter

Personaleforeningen arrangerer spændende  foredrag og biografture. Derudover har vi budt på grillarrangementer, vandre- og svampeture, vin-, øl- og chokoladesmagning, pubcrawl, Nisseløb, 24-timers løb samt fester og desuden uddelt påskeæg og julegaver. 

Se den seneste årsberetning her

Du er selvfølgelig meget velkommen til at selv at stå for et arrangement. Du skal dog forinden have en accept af dit arrangement af foreningens bestyrelse. Det er også den, du skal kontakte, hvis dit arrangement har brug for økonomisk støtte. Som udgangspunkt er vi meget villige til at støtte arrangementer, men det er en forudsætning, at arrangementet er tilgængeligt for alle medlemmer.

Bemærk at deltagelse i foreningens arrangementer og aktiviteter er på eget ansvar. Kontrollér eventuelt din ulykkesforsikring.

Bliv medlem

Så hvis du også vil være med til at gøre AU Viborg til en god og sjov arbejdsplads og være med til alle de spændende arrangementer, så skynd dig at melde dig ind.

Vedtægter

Her kan du finde Personaleforeningen Foulums vedtægter.

Bestyrelsen har altid brug for flere kræfter.

Har du lyst og mod til at være en del af bestyrelsen, så kontakt en af medlemmerne. Du er også velkommen til at hjælpe ved arrangementer - kontakt os, så finder vi en opgave til dig :-)