Du er her: AU  Medarbejdere  Medarbejderservice Oversigt over administrationen på AU AU Forskning og Eksterne Relationer

AU Forskning og Eksterne Relationer

Forskning og Eksterne Relationer består af Forskningsstøtteenheden, Talentudviklingsenheden, Events og Kommunikationsstøtte, Erhvervssamarbejde og Teknologioverførsel samt et sekretariat.

Afdelinger i Forskning og Eksterne Relationer

Sekretariat

Sekretariatet understøtter vicedirektøren i dennes ledelse af området.

Se liste over medarbejdere

Forskningsstøtteenheden

Forskningsstøtteenheden består af fire teams: Ansøgning, projektadministration, strategi og support. Der arbejdes inden for strategi, fundraising, bibliometri, projektadministration mv.

Se liste over medarbejdere

Events og Kommunikationsstøtte

Events og kommunikationsstøtte består af flere teams: Der arbejdes bl.a. med universitetets store events (årsfest, konferencer), rekruttering af studerende (bl.a. U-days), profilering og omdømme, konferencehjælp samt specialservices såsom foto, grafik video, sprogservice og universitetshistorie mv.

Se liste over medarbejdere

Talentudviklingsenheden

Talentudviklingsenheden består af to teams: Talent og mobilitet. Talent arbejder med ph.d.-området, herunder lovgivning, betjening af ph.d.-skolelederkredsen, Ph.d.-planner, Det Nationale Ph.d.-råd, AUFF virkemidler mv. Mobilitet arbejder med rådgivning og services til indrejsende gæster, medarbejdere og ph.d.’ere.

Se liste over medarbejdere

Technology Transfer Office

Technology Transfer Office består af tre teams: Kontrakter, Health Kontrakter samt Kommercialisering. Der arbejdes med udvikling af universitetets relationer til erhvervslivet i forbindelse med kontraktindgåelse, håndtering af regler om persondata i forbindelse med forskningsprojekter, kommercialisering af opfindelser og software, mv.

Se liste over medarbejdere


1425336 / i40