AU Forskning og Eksterne Relationer

Forskning og Eksterne Relationer består af Forskningsstøtteenheden, Talentudviklingsenheden, Events og Kommunikationsstøtte, Erhvervssamarbejde og Teknologioverførsel samt et sekretariat.

Afdelinger i Forskning og Eksterne Relationer

Sekretariat

Sekretariatet understøtter vicedirektøren i dennes ledelse af området.

Se liste over medarbejdere

Forskningsstøtteenheden

Forskningsstøtteenheden består af fire teams: Ansøgning, projektadministration, strategi og support. Der arbejdes inden for strategi, fundraising, bibliometri, projektadministration mv.

Se liste over medarbejdere

Events og Kommunikationsstøtte

Events og kommunikationsstøtte består af flere teams: Der arbejdes bl.a. med universitetets store events (årsfest, konferencer), rekruttering af studerende (bl.a. U-days), profilering og omdømme, konferencehjælp samt specialservices såsom foto, grafik video, sprogservice og universitetshistorie mv.

Se liste over medarbejdere

Talentudviklingsenheden

Talentudviklingsenheden består af to teams: Talent og mobilitet. Talent arbejder med ph.d.-området, herunder lovgivning, betjening af ph.d.-skolelederkredsen, Ph.d.-planner, Det Nationale Ph.d.-råd, AUFF virkemidler mv. Mobilitet arbejder med rådgivning og services til indrejsende gæster, medarbejdere og ph.d.’ere.

Se liste over medarbejdere

Technology Transfer Office

Technology Transfer Office består af tre teams: Kontrakter, Health Kontrakter samt Kommercialisering. Der arbejdes med udvikling af universitetets relationer til erhvervslivet i forbindelse med kontraktindgåelse, håndtering af regler om persondata i forbindelse med forskningsprojekter, kommercialisering af opfindelser og software, mv.

Se liste over medarbejdere