Du er her: AU  Medarbejdere  Medarbejderservice Bygninger Adgangskort ST - Kortbestilling Foulum og Flakkebjerg

ST - Kortbestilling Foulum og Flakkebjerg

Kortbestilling ST Foulum og Flakkebjerg

Information om
Vær opmærksom på, at hver gang der laves et nyt medarbejderkort/studiekort, skal dette efterfølgende, aktiveres til de bygninger hvor kortejeren færdes.

Pinkode
Der kan IKKE vælges en pinkode til adgangskortet. Der afsendes en mail til ejeren af det bestilte adgangskort med den tilhørende pinkode. Der kan autogeneres en ny på pinkode.au.dk.

Adgangskort
Type kort
Billede
Billedet tages i Receptionen bygning 8810 Foulum og for Flakkebjerg Receptionen bygning 7610