Beredskab på Aarhus BSS

Aarhus BSS følger AU's beredskabskoncept. Læs mere om beredskab på AU her.  

Førstehjælp og hjertestarter 

Førstehjælpskasser indkøbes og vedligeholdes af det enkelte institut eller den enkelte administrative enhed. Førstehjælpskasser kan bl.a. indkøbes ved Falck. Det kan være en fordel at tegne en serviceaftale på førstehjælpskasserne, således at man sikrer, at indholdet altid er korrekt og i brugbar stand.  

Alle hjertestartere i Aarhus BSS-driftsområderne er registreret på hjertestarter.dk. Via en smartphone kan man hente TrygFondens app, Hjertestart, som bl.a. kan henvise til nærmeste hjertestarter. 

Se instruktionsfilm til førstehjælp og hjertemassage her.

 

Førstehjælpskurser 

Aarhus BSS Bygningsservice koordinerer fælles førstehjælpskurser for medarbejdere ved Aarhus BSS. Udgifterne forbundet med kurserne afholdes af fællespuljen.

Tilmelding foregår via en webshop. Webshoppen lukker, når holdet er fyldt. Der vil være mulighed for at tilmelde sig en venteliste eller afmelde et allerede tilmeldt kursus ved at skrive til Henrik Friis Bach på mail: hfbach@au.dk.

 Alle tilmeldinger forventes at være godkendt af den respektive enhed.

Grundkurset er inkl. frokost samt vand og kaffe, mens opdateringskurset er inkl. vand og kaffe. Derudover vil man modtage en førstehjælpsbog. Kursussted: Aarhus. Kurser i Herning arrangeres efter behov ved henvendelse til Henrik Friis Bach på mail:hfbach@au.dk.  

 

Aktuelle kurser

De næste førstehjælpskurser forventes at blive afholdt til efteråret 2019

TidStedTilmeld
Grundkursus (dansk)

 

Grundkursus (engelsk)

*Opdateringskursus forudsætter, at deltageren inden for 24 måneder har gennemført grundkurset. 

 

Spørgsmål til kurserne kan rettes til Henrik Friis Bach på mail: hfbach@au.dk