Flakkebjerg Kantine

Åbningstider

Kantinens åbningstider:

Morgenmad kl. 8.00 - 11.00
Frokost kl. 11.30 - 12.30 
Gæstebespisning fra kl. 12.30
Kantinen lukker kl. 14.30

Faste lukkedage:

Weekender og helligdage
Dagen efter Kr. Himmelfartsdag
Mellem jul og nytår

Kantinen er lukket fra og med d. 21. december 2019 til og med d. 5. januar 2020

Kontakt

flakkebjergkantine@au.dk

Bestilling i kantinen for AU ansatte

Udfyld bestillingsseddel til Kantinen i Flakkebjerg og tryk til sidst på "send ordre" i bunden af skemaet. Klik her for bestillingseddel.

HUSK; du skal udfylde samtlige felter markeret med rød stjerne.

Af revisionsmæssige årsager, er der følgende krav til udfyldelse af bestillingen:

Anledning

Beskriv anledningen så præcist som muligt. Det er f. eks. ikke nok at skrive møde, kursus eller lignende. 

Deltagerliste

Deltagere skal angives med navns nævnelse. Du må ikke anvende forkortelser for navne fx "msh".

Du må gerne angive et navngivet udvalg, nævn eller gruppe f. eks. aktivitetsudvalg, hvor man vil kunne finde tilbage til medlemmerne.

Oplys tilhørsforhold på deltagerne, dvs. intern/ekstern (angiv virksomhed).

Du må gerne sende en særskilt deltagerliste til flakkebjergkantine@au.dk 

Hvis deltagerkredsen er en større gruppe, hvor der er usikkerhed om, hvem der deltager i arrangementet, f. eks. ph.d. forsvar, receptioner mv. kan invitationen til arrangementet sendes til flakkebjergkantine@au.dk

 

Bestilling i kantinen for eksterne virksomheder

OBS.

Der er i øjeblikket problemer med bestilling for eksterne, som ikke har tilknyttet et mailprogram til den PC hvorfra man sender sin ordre. 

Indtil videre kan eksterne downloade bestillingsformularen, udfylde den og sende den til flakkebjergkantine@au.dk 

 

Bestilling til Flakkebjerg kantine, sker igennem denne formular. 

Husk; du skal udfylde alle felter markeret med rød stjerne. Tryk på "send ordre" i bunden af skemaet.

Tidsfrister for bestilling

Bestillinger til under 12 personer, skal ske senest kl. 12.00 arbejdsdagen før den ønskede levering.

Bestillinger til over 12 personer, skal ske senest kl. 12.00 tre arbejdsdage inden den ønskede levering. Ændringer til disse bestillinger skal ske senest kl. 12.00 dagen inden den ønskede levering. 

Ugens menu

 

 

Uge 43

Menu

Pris

Mandag

Dagens menu/Meal of the day

Kylling i fad med ris /

Ovenbaked Chicken with Rice 

 -

 - 

Tirsdag

Dagens menu/Meal of the day

Hjerter i flødesovs med kartoffelmos /
Hearts in Cream Sauce with Mashed Potatoes

 - 

 -

Onsdag

Dagens menu/Meal of the day

Smørrebrød / 
Open Sandwich Danish Style

 -

 -

Torsdag

Dagens menu/Meal of the day

Svinekam med kartofler, sovs og rødkål / Ris a la mande
Pork Loin with Potatoes, Sause and Red Cabbage / Danish Rice Pudding with Almonds 

 - 

 -

Fredag

Dagens menu/Meal of the day

Pariser bearnaise (oksekød) / 

Parisian Bearnaise (Beef) 

 - 

 - 

 

 

Uge 44

Menu

Pris

Mandag

Dagens menu/Meal of the day

Lasagne med salat /
Lasagne with Salad

 - 

 - 

Tirsdag

Dagens menu/Meal of the day

Tunmousse med brød /
Tuna Mousse with Bread 

 - 

 - 

Onsdag

Dagens menu/Meal of the day

Ris taffel /
Rijsttafel (Rice)   

 - 

 - 

Torsdag

Dagens menu/Meal of the day

Skinke med stuvet spinat og brun kartofler /

Ham with Caramelised Potatoes and Spinach Cooked in White Sauce

 - 

 - 

Fredag

Dagens menu/Meal of the day

Diverse /
A bit of this and that

 - 

 - 


1438863 / i40