Roskilde Kantine

Åbningstider

Kantinen har åbent:

Morgenmad: 8.30-10.00
Frokost: 11.30-13.00

Faste lukkedage:

Weekender og Helligdage
De 3 dage før påske
Dagen efter Kr. Himmelfartsdag
Sommerferie i uge 29-31
Mellem jul og nytår.

Kontakt kantinerosk@au.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestilling i kantinen for AU ansatte

Udfyld bestillingsseddel til Kantinen i Roskilde, og tryk til sidst på "send ordre" i bunden af skemaet. Klik her for bestillingseddel.

!!! OBS på seneste bestillingsdag!!

HUSK; du skal udfylde samtlige felter markeret med rød stjerne.

Af revisionsmæssige årsager, er der følgende krav til udfyldelse af bestillingen;

Anledning

Beskriv anledningen så præcist som muligt. Det er f. eks. ikke nok at skrive møde, kursus eller lignende. 

Deltagerliste

Deltagere skal angives med navns nævnelse. Du må ikke anvende forkortelser for navne f. eks. "msh".

Du må gerne angive et navngivet udvalg, nævn eller gruppe f. eks. aktivitetsudvalg, hvor man vil kunne finde tilbage til medlemmerne.

Oplys tilhørsforhold på deltagerne, dvs. intern/ekstern (angiv virksomhed).

Du må gerne vedhæfte en særskilt deltagerliste.

Hvis deltagerkredsen er en større gruppe, hvor der er usikkerhed om, hvem der deltager i arrangementet, f. eks.  ph.d. forsvar, receptioner mv., kan du vedhæfte invitationen til arrangementet.

Bestilling i kantinen for eksterne virksomheder

OBS

Der er i øjeblikket problemer med bestilling for eksterne, som ikke har tilknyttet et mailprogram til den PC hvorfra man sender sin ordre. 

Indtil videre kan eksterne downloade bestillingsformularen, udfylde den og sende den til kantinerosk@au.dk 

 

Bestilling til Roskilde kantine, sker igennem denne formular.

Husk; du skal udfylde alle felter markeret med rød stjerne. Tryk på "send ordre" i bunden af skemaet.

Send deltagerliste til dmuromst@au.dk

Tidsfrister for bestilling

Fra 1/11-18

Det er altid dejligt at få varsko om at der er en stor bestilling på vej, men I skal være OBS på, at varerne til bestillingen først bliver bestilt når kantinen har modtaget bestillingen pr. mail eller afleveret på print.


Tidsfrister for bestillinger til:  
Under 10 personer, skal bestilles senest kl. 12.00 dagen før den ønskede levering.
10-30 personer, skal bestilles 4 hverdage inden den ønskede levering.
30 personer og derover, skal bestilles 14 dage inden den ønskede levering.

Ændringer sendes til kantineros@au.dk eller I kan komme forbi Kantinen og aflevere til Marianne Mortensen.

Ændringer af bestilling til 10 personer og derover, er bindende og kan ikke ændres 4/14 dage før ønskede levering, da varerne til bestillingen er bestilt.

Kantineudvalg

I Roskilde er der nedsat et kantineudvalg med repræsentanter fra alle institutter mv. (i Roskilde vel at mærke). 

Medlemmer af udvalget er: 
Uffe Dan Henriksen, St-Byg5 i Roskilde (formand)
Marianne Mortensen, St-Byg5 i Roskilde 
Daniel Spelling Clausen, Institut for Bioscience
Jane Søfting, Institut for Miljøvidenskab
Lars Kjerulf Petersen, Institut for Miljøvidenskab
Birte Nielsen, St-Byg5 i Roskilde (referent)

Du er altid velkommen med ris og ros vedrørende kantinen. Du kan henvende dig til et af medlemmerne af katineudvalget, eller du kan sende en mail til kantinen, e-mail: kantinerosk@au.dk

Referater af kantineudvalgsmøder: 

Referat af kantineudvalgsmøde 3 september 2019
Referat af kantineudvalgsmøde 6. juni 2018
Referat af kantineudvalgsmøde 6. februar 2018
Referat af kantineudvalgsmøde 15. august 2017
Referat af kantineudvalgsmøde 17. februar 2017
Referat af kantineudvalgsmøde 8. november 2016
Referat af kantineudvalgsmøde 20. september 2016

Ugens menu (med forbehold for ændringer)

Uge  46

Menu

Pris

Mandag

Dagens menu/Meal of the day

1 skive forloren hare serveres med kartofler, skysause, surt og sødt /
1 slice Meat Loaf served with Potatoes, Sauce, Sweet and Sour 

30 kr.

Tirsdag

Dagens menu/Meal of the day


Vegetardag: 2 stk. rødbedebøf, serveres med grøntsagsgratin, chilidressing og salat /
Vegetarian Day: 2 Beetroot Steaks, served with Vegetable Gratin, Chilidressing and Salad

30 kr.

Onsdag

Dagens menu/Meal of the day

1 stk. kyllingebryst m/pesto, dertil serveres gratineret pasta med grøntsager / 
1 Chicken Breast w/Pesto and Pasta au gratin with Vegetables

  

30 kr.

 

Torsdag

Dagens menu/ Meal of the day

1 stk. stegt torsk serveres med krydderstegte kartofter, kapersdressing og salat /
1 Fried Cod served with Potatoes, Capers Dressing and Salad                                       

 35 kr.         

Fredag

Dagens menu/Meal of the day
1 stk. sandwich med kylling, bacon og karrydressing / 
1 Sandwich With Chicken, Bacon and Curry Dressing  

28 kr.

 

 

 

Uge 47

Menu

Pris

Mandag

Dagens menu/Meal of the day

1 stk. wrap med oksekød, dertil serveres salsa, cremefraiche og salat /  
1 Wrap with Beef served with Salsa, Creme Fraishe and Salad

 35  kr.   

Tirsdag

Dagens menu/Meal of the day

Vegetardag/Veggie-day
2 stk. vegetarruller serveres med hvedekernesalat /
2 Veggie Rolls served with Wheat Grain Salad   

 30 kr.

Onsdag

Dagens menu/Meal of the day

1 skive vildsvinebov serveres med waldorffsalat, dertil kartofler, skysause og syltede græskar /
1 Slice Wild Boar Shoulder served with Waldorff Salad and Potatoes, Sauce and Preserved Pumpkin 

30 kr.

Torsdag

Dagens ret/Meal of the day

1 stk. birkesbagt laks, serveres med bagte rodfrugter, bagt tomat og hollandaisesause /
1 Baked Salmon served with Baked Root Vegetables, Baked Tomato and Sauce Hollandaise 

 35 kr.

Fredag

Dagens ret/Meal of the day

Buffet med lunt /
Buffet  



   kr.


1438865 / i40