Roskilde Kantine

Åbningstider

Kantinen har åbent:

Morgenmad: 8.30-10.00
Frokost: 11.30-13.00

Faste lukkedage:

Weekender og Helligdage
De 3 dage før påske
Dagen efter Kr. Himmelfartsdag
Sommerferie i uge 29-31
Mellem jul og nytår.

Kontakt kantinerosk@au.dk

Kantinen lukker fredag d. 10 juli kl. 13, derefter er der sommerlukket frem til og med fredag de. 31 juli.

Vi åbner igen mandag d. 3. august kl. 8:30.

Som udgangspunkt starter vi den første uge op ligesom nu.

Vi ved ikke hvordan retningslinjerne ændre sig i løbet af sommeren, men hvis der sker nogle store ændringer, vil vi melde ud mandag den 3. august om procedurerne fremadrettet.

Kantinen ønsker jer alle en rigtig god sommer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestilling i kantinen for AU ansatte

Udfyld bestillingsseddel til Kantinen i Roskilde, og tryk til sidst på "send ordre" i bunden af skemaet. Klik her for bestillingseddel.

!!! OBS på seneste bestillingsdag!!

HUSK; du skal udfylde samtlige felter markeret med rød stjerne.

Af revisionsmæssige årsager, er der følgende krav til udfyldelse af bestillingen;

Anledning

Beskriv anledningen så præcist som muligt. Det er f. eks. ikke nok at skrive møde, kursus eller lignende. 

Deltagerliste

Deltagere skal angives med navns nævnelse. Du må ikke anvende forkortelser for navne f. eks. "msh".

Du må gerne angive et navngivet udvalg, nævn eller gruppe f. eks. aktivitetsudvalg, hvor man vil kunne finde tilbage til medlemmerne.

Oplys tilhørsforhold på deltagerne, dvs. intern/ekstern (angiv virksomhed).

Du må gerne vedhæfte en særskilt deltagerliste.

Hvis deltagerkredsen er en større gruppe, hvor der er usikkerhed om, hvem der deltager i arrangementet, f. eks.  ph.d. forsvar, receptioner mv., kan du vedhæfte invitationen til arrangementet.

Bestilling i kantinen for eksterne virksomheder

OBS

Der er i øjeblikket problemer med bestilling for eksterne, som ikke har tilknyttet et mailprogram til den PC hvorfra man sender sin ordre. 

Indtil videre kan eksterne downloade bestillingsformularen, udfylde den og sende den til kantinerosk@au.dk 

 

Bestilling til Roskilde kantine, sker igennem denne formular.

Husk; du skal udfylde alle felter markeret med rød stjerne. Tryk på "send ordre" i bunden af skemaet.

Send deltagerliste til dmuromst@au.dk

Tidsfrister for bestilling

Fra 1/11-18

Det er altid dejligt at få varsko om at der er en stor bestilling på vej, men I skal være OBS på, at varerne til bestillingen først bliver bestilt når kantinen har modtaget bestillingen pr. mail eller afleveret på print.


Tidsfrister for bestillinger til:  
Under 10 personer, skal bestilles senest kl. 12.00 dagen før den ønskede levering.
10-30 personer, skal bestilles 4 hverdage inden den ønskede levering.
30 personer og derover, skal bestilles 14 dage inden den ønskede levering.

Ændringer sendes til kantineros@au.dk eller I kan komme forbi Kantinen og aflevere til Marianne Mortensen.

Ændringer af bestilling til 10 personer og derover, er bindende og kan ikke ændres 4/14 dage før ønskede levering, da varerne til bestillingen er bestilt.

Kantineudvalg

I Roskilde er der nedsat et kantineudvalg med repræsentanter fra alle institutter mv. (i Roskilde vel at mærke). 

Medlemmer af udvalget er: 
Uffe Dan Henriksen, St-Byg5 i Roskilde (formand)
Marianne Mortensen, St-Byg5 i Roskilde 
Daniel Spelling Clausen, Institut for Bioscience
Jane Søfting, Institut for Miljøvidenskab
Lars Kjerulf Petersen, Institut for Miljøvidenskab
Birte Nielsen, St-Byg5 i Roskilde (referent)

Du er altid velkommen med ris og ros vedrørende kantinen. Du kan henvende dig til et af medlemmerne af katineudvalget, eller du kan sende en mail til kantinen, e-mail: kantinerosk@au.dk

Referater af kantineudvalgsmøder: 

Referat af kantineudvalgsmøde 3 september 2019
Referat af kantineudvalgsmøde 6. juni 2018
Referat af kantineudvalgsmøde 6. februar 2018
Referat af kantineudvalgsmøde 15. august 2017
Referat af kantineudvalgsmøde 17. februar 2017
Referat af kantineudvalgsmøde 8. november 2016
Referat af kantineudvalgsmøde 20. september 2016

Ugens menu (med forbehold for ændringer)

Uge  33

Dagens menu / Meal of the day

Pris

Mandag

Clubsandwich med kylling, bacon og karry dressing/ 
Club sandwich with chicken, bacon and curry dressing

30 kr.

Tirsdag

Vegetardag: Vegetar wrap med salsa og cremefraice/
Veggie Day: Vegetarian wrap with salsa and sour cream

30 kr.

Onsdag

Frikadeller, kold kartoffelsalat og grøn salat/
Meatballs with cold potato slaw and salad

30 kr.

Torsdag

Fiskedag: Croissant med skaldyrssalat og grøn salat/
Fish Day:  Croissant with seafood salad and green salad                

30 kr.         

Fredag

Dagens anretning /
Menu of the day

30 kr.