SurveyXact

Et kursus hvor du bliver introduceret til hvordan man laver webbaserede spørgeskemaer. Hvordan opsættes dit eget elektroniske spørgeskema og på baggrund af dette hvordan eksporteres dine data, således at det kan analyseres efterfølgende?

Kursusmål
Du bliver fortrolig med grundlæggende brug af SurveyXact i forbindelse med opsætning af et elektronisk spørgeskema. Du vil efterfølgende kunne bruge SurveyXact til dataindsamling samt basale analyser fra det indbyggede rapporteringsværktøj.

Forudsætninger
Du behøver ikke at have nogen speciel forudsætning for at deltage. Som medarbejder ved AU har du adgang til spørgeskemaprogrammet.

Kursusindhold
Du vil lære at lave simple spørgeskemaer og hvordan du distribuere dem. Programmet er simpelt, men for den avancerede bruger er der mange muligheder. Fokus for kurset vil være at komme i gang, samt at oplyse om, hvordan du kommer videre, og slutteligt at tilpasse spørgeskemaet til præcis det behov du har.

På kurset vil der blive arbejdet med:

  • hurtige og nemme måder at lave spørgeskemaer
  • indsigt i programmets mange muligheder, så du bliver i stand til at skræddersy dit eget spørgeskema
  • udsendelse af spørgeskema
  • eksportering og importering af data fx fra Excel
  • fortolkning af resultater fra spørgeskemaet

Kort sagt et kursus, der gør dig i stand til at komme igang med at lave dine egne spørgeskemaer.

Der stilles computere til rådighed til kurset, men det hele foregår på internettet, så du nemt kan fortsætte hjemmefra.

Varighed
3 timer

Udstyr på kurset
På kurset vil der blive stillet computere til rådighed. Det er ikke et problem, hvis du har en ældre version af programmet, da de gennemgåede emner nemt kan foretages i disse.

Underviser
AU IT301068 / i40