Outlook

Kurset er for dig der gerne vil have et bedre indblik i Outlooks mangeartede muligheder for at håndtere e-mails, aftaler og opgaver mere effektivt og overskueligt.

Forudsætninger
Du behøver ikke særlige forudsætninger for at kunne deltage i kurset, men blot en interesse i at arbejde mere effektivt i Outlook.

Kursusmål
Du får på kurset en gennemgang af Outlooks hovedfunktioner: mail, kalender, kontakter, opgaver og du lærer at lave generelle og individuelle indstillinger af de enkelte elementer.

Kursusindhold
Vi ser på muligheder for gruppering og sortering, samtalevisning, forsinkelse af afsendelse, gensending og tilbagekaldelse af sendte mails, søgefunktionen og anvendelse af søgemapper.

Vi arbejder med regler, hurtige trin/quicksteps og hurtige dele/quickparts til automatisering af arbejdsgange, håndtering af egne og andres kalendere, stedfortræderadgang og rettigheder, mødeindkaldelser og lokalereserveringer, gentagne kalenderaftaler, fødselsdage og helligdage, kontaktinformationer, kontaktgrupper (”distributionslister”) og deling af kontakter samt prioritering og tildeling af opgaver til andre.

Varighed
3 timer.          

Udstyr på kurset
På kurset vil der blive stillet computere til rådighed med Outlook 2016. Det er ikke et problem, hvis du har en ældre version af programmet, da de gennemgåede emner nemt kan foretages i disse.                                                                                                                                             

Vejledende pris
800 kr.


410124 / i40